Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident CUMPLIT în județul Ialomița! Victime prinse între fiare contorsionate, o victimă a murit

Publicat

i

Accident rutier, în localitatea Cotorca, județul Ialomița, în care au fost implicate două autoturisme și șapte persoane.

iii

 

În urma impactului au rezultat 7 victime: 3 copii și 4 adulți.

Cei trei copii, conștienți, cooperanți și neîncarcerați au fost monitorizați de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportați la Spitalul Municipal Urziceni respectiv Spitalul Județean de Urgență Buzău.

ii

 

Două victime au fost găsite încarcerate, una inconștientă, iar cealaltă semiconștientă, conform ISU.

 

FOTO: Accident CUMPLIT în județul Ialomița! Victime prinse între fiare contorsionate, o victimă a murit: starea celorlalte victime

 

Celelalte 2 persoane erau conștiente, cooperante și neîncarcerate.

Victimele încarcerate au fost scoase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Pentru cea inconștientă s-au făcut manevrele de resuscitare, dar din păcate aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

i

Victima semiconștientă a fost monitorizată și evaluată, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Celelalte două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior o victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mesajul de Paști al mitropolitului Clujului: Credința fără fapte bune e moartă. Dragostea adevărată este jertfelnică

Publicat

pasti ips 1.jpg

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, i-a îndemnat pe credincioși să facă fapte bune de Paști spunând că credința fără fapte e moartă. Înaltul ierarh ortodox a făcut referire și la războaiele din Ucraina și Gaza și și-a exprimat speranța că pacea va triumfa în cele din urmă.

”Lucrul acesta îl propunem și noi, acum, în preajma Paștilor încă o dată, ca dragostea noastră față de cei din casă, față de cei din comunitate, față de cei din oraș,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PNL: Competitivitate este cuvântul cheie pentru următorii ani

Publicat

comunicat mircea hava, europarlamentar pnl: competitivitate este cuvântul cheie pentru

Summitul UE, de săptămâna trecută, a avut o temă majoră: competitivitatea europeană. Este, cred eu, punctul principal și marele pariu pe care suntem obligați să-l câștigăm în anii următori. Fie că discutăm despre industrie, despre agricultură, cercetare sau orice alt domeniu, Uniunea Europeană este obligată să fie competitivă. Altă variantă nu există, însă pentru asta avem nevoie de un plan coerent de investiții, trebuie să îmbunătățim reglementările europene și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților. Ce candidaturi a respins BEC

Publicat

alegeri europarlamentare 2024: lista finală a partidelor și candidaților. ce

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților a fost făcută publică, luni. O serie de candidaturi au fost respinse de BEC. 

Biroul Electoral Central a publicat, luni, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare, propuse de partidele politice, o alianţă politică, alianţe electorale, o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi a candidaturilor independente.

Potrivit deciziei BEC, 12…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Trasee DEVIATE cu ocazia slujbei de Paște de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul de pe Fabricii

Publicat

1714385749 autobuze ctp.jpg

CTP Cluj anunță trasee deviate cu ocazia slujbei de Paște de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul de pe str.Fabricii de duminică 5 mai 2024, în intervalul orar 9:30 – 12:30.

„Din cauza restricțiilor de circulație impuse, următoarele linii de transport vor circula pe trasee deviate, după cum urmează:

Linia 14 (Str. Bucium – Bd. Muncii) – troleibuze:

TUR: Bd. 21 Decembrie 1989 – str. Paris – str. Campul Painii – str. Fabricii – B-dul…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe