Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident feroviar într-o localitate din Arad: Utilaj agricol lovit de tren. Șoferul a rămas încarcerat

Publicat

accident feroviar arad
sursa foto: ISU Arad

Grav accident produs, marți la amiază, în județul Arad, după ce un utilaj agricol a fost lovit de tren. Șoferul utilajului a fost grav rănit, fiind nevoie de intervenția echipajelor dfe descarcerare.

Potrivit ISU Arad, accidentul a avut loc marți, 4 iulie, în localitatea Secusigiu.

UPDATE ora 12.20: Accident feroviar în județul Arad. Precizările polițiștilor

„La data de 4 iulie 2023, în jurul orei 9:12, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 62 de ani, din Secusigiu, în timp ce conducea un utilaj agricol pe un drum din afara localității, a fost acroșat de un tren care circula din direcția Sânicolau Mare-Arad.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului utilajului agricol, care a fost transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a mecanicului locomotivei a rezultat că acesta nu consumase alcool, iar șoferului utilajului agricol urmează a-i fi recoltate probe biologice, acesta neputând fi testat cu aparatul alcooltest.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a precizat reprezentantul IPJ Arad.

Știrea inițială

acc arad 1

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere.

În sprijinul forțelor au intervenit și două echipaje SAJ.

acc arad3

În urma accidentului a rezultat o victimă.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. Acesta,  conștient și cooperant, a rămas blocat în cabina utilajului agricol.

cc arad 2

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, ulterior fiind preluată de către echipajul medical SAJ.

Pasagerii trenului s-au autoevacuat în condiții de siguranță fără a necesita îngrijiri medicale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Povestea lebedelor de pe Lacul Chios. Un vis devenit realitate

Publicat

lebede 1.jpg

Povestea lebedelor de pe Lacul Chios a început în urmă cu opt ani, când câțiva prieteni și-au propus să își transforme visul în realitate.

Lebedele de pe Lacul Chios din Parcul Central sunt adevărate atracții în sezonul cald, atât pentru clujeni, cât și pentru turiști.

De la vis la realitate

Povestea acestora a început în urmă cu opt ani, când doi frați s-au decis să aducă lebedele înapoi în oraș, fascinați de poveștile mamei despre frumosul Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poșta Română a început distribuirea pensiilor în avans pentru luna mai. Pensionarii vor primi banii înainte de Paște

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

Poșta Română a început distribuirea pensiilor în avans, pentru luna mai. Este vorba despre o decizie luată de Guvernul României. Banii vor distribuiți înainte de Sărbătorile de Paște. 

Suma totală necesară pentru plata în avans a pensiilor fiind de peste 9,3 miliarde de lei.

Pensiile înainte de Paște

„Printr-un efort conjugat pensiile aferente lunii mai vor fi distribuite în avans.

Ne dorim să le putem aduce această mulţumire clienţilor noştri, pensionari, de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Motivul pentru care un bărbat din Alba a pus mâna pe o bâtă și a spart luneta unei mașini. Ce pedeapsă i-au dat magistrații

Publicat

motivul pentru care un bărbat din alba a pus mâna

Motivul pentru care un bărbat din Alba a pus mâna pe o bâtă și a spart luneta unei mașini, este descris în motivarea instanței din Blaj. Un bărbat a fost recent condamnat pentru distrugere, de către judecători. 

Condamnarea a venit la mai bine de doi ani și jumătate de la comiterea faptei. Este vorba despre o faptă comisă în luna august a anului 2021. În data de 26 aprilie 2024, Judecătoria Blaj a dat o sentință în instanță.

Ce s-a întâmplat

Distrugerea s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trupa Altar, concert de rock simfonic la Filarmonica Transilvania, la aniversarea a 33 de ani de existență

Publicat

2k fila 30.04.png

Trupa Altar marchează 33 de ani de existență printr-un concert de rock simfonic susținut alături de Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”.

O tradiție începută sub bagheta dirijorului Paul Mann alături de legendara trupă Deep Purple continuă la Filarmonica de Stat „Transilvania”. După Vița de Vie și Subcarpați, este rândul băieților de la Altar să urce, în premieră, pe scena din Auditorium Maximum (Colegiul Academic), alături de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe