Connect with us

EVENIMENT

UPDATE/ FOTO: Accident groaznic în Timiș. Doi bărbați au MURIT pe loc după ce mașina în care se aflau a lovit o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier soldat cu moartea a două persoane a avut loc, miercuri noaptea, pe DN 58 B, în județul Timiș.

UPDATE: ”În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau 2 persoane și un microbuz de transport marfă, în care se afla doar șoferul. În urma impactului, cele 2 persoane din autoturism (victime de sex masculin de 26, respectiv 48 ani) au rămas încarcerate. Victimele au fost extrase de către echipajul de descarcerare, s-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate însă, victimele au fost declarate decedate. Cea de-a treia persoană implicată in accident, a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital”, au informat reprezentanții ISU Timiș.

Știrea inițială: Potrivit polițiștilor, un bărbat de 48 de ani a condus un autoturism pe DN 58 B dinspre Birda spre Voiteg, iar într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilotară condusă regulamentar.

 

În urma impactului, șoferul de 48 de ani și un alt barbat, pasager în același autoturism, au decedat.

Pe timpul cercetărilor de la fața locului traficul a fost blocat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor. Starea sa este stabilă

Publicat

florin piersic 482x600.jpg

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor” din Capitală. Medicii anunță că starea sa este stabilă

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor”, fiindu-i extrasă proteza de genunchi şi implantându-i-se una temporară, iar în prezent se află în ATI într-o stare stabilă, a informat unitatea sanitară, scrie Agerpres.

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

Publicat

claudiu tarziu 1.jpeg

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.

Într-o postare pe FB adresată membrilor, simpatizanților AUR și tuturor românilor, liderul AUR scrie:

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

„La război, ca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Casa de Cultură a Studenților, iluminată în culorile drapelului României și ale steagului Uniunii Europene

Publicat

iluminat ziua europei 2 1000x600.jpg

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a fost iluminată în culorile drapelului național și ale steagului Uniunii Europene, joi, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei.

Ziua Europei a fost marcată la Cluj-Napoca, joi seară, prin iluminarea Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” în culorile drapelului României, alături de culorile steagului Uniunii Europene.

În cursul zilei de joi, clujenii au sărbătorit Ziua Europei și Ziua Independenței de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

comunicat interviu corneliu mureșan: cu bună credință, pentru alba! e

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe