Connect with us

EVENIMENT

UPDATE/ FOTO: Accident groaznic în Timiș. Doi bărbați au MURIT pe loc după ce mașina în care se aflau a lovit o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier soldat cu moartea a două persoane a avut loc, miercuri noaptea, pe DN 58 B, în județul Timiș.

UPDATE: ”În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau 2 persoane și un microbuz de transport marfă, în care se afla doar șoferul. În urma impactului, cele 2 persoane din autoturism (victime de sex masculin de 26, respectiv 48 ani) au rămas încarcerate. Victimele au fost extrase de către echipajul de descarcerare, s-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate însă, victimele au fost declarate decedate. Cea de-a treia persoană implicată in accident, a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital”, au informat reprezentanții ISU Timiș.

Știrea inițială: Potrivit polițiștilor, un bărbat de 48 de ani a condus un autoturism pe DN 58 B dinspre Birda spre Voiteg, iar într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilotară condusă regulamentar.

 

În urma impactului, șoferul de 48 de ani și un alt barbat, pasager în același autoturism, au decedat.

Pe timpul cercetărilor de la fața locului traficul a fost blocat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 420.000 de persoane au beneficiat în luna februarie de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale. Precizările CNPP

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

Un număr de 424.536 de persoane beneficiau, în luna februarie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Cel mai mare număr de persoane se înregistra în cazul beneficiarilor de indemnizaţii conform D.L. nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatură instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba. Acesta a fost ales sâmbătă, la Alba Iulia

Publicat

avocatul răzvan gâlea este noul decan al baroului alba. acesta

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba. Acesta a fost ales sâmbătă, 16 martie, în cadrul Adunării Generale ordinare a membrilor Baroului Alba, desfășurată la Alba Iulia. 

Pentru funcția de decan al Baroului Alba s-au înscris trei candidați. Este vorba despre Răzvan Gâlea, Constantin Cojan și Mircea Crișan.

În turul doi al alegerilor au trecut Răzvan Gâlea și Constantin Cojan. Potrivit unor surse Alba24, în urma centralizării voturilor, Răzvan Gâlea a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. USAMV Cluj-Napoca, decorată de Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei României. Care este decorația

Publicat

decor 1 e1710591086124.jpg

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fost decorată de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, decorația regală ”Nihil Sine Deo”.

Președintele Senatului USAMV Cluj-Napoca, Dan Vodnar, a precizat că ceremonia a avut loc în holul de onoare al Castelului Peleș.

”Decorația și brevetul regal au fost înmânate de către Majestatea Sa Margareta, în prezența Altețelor Lor Regale Principele Consort Radu și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an. Cum pot fi cumpărate

Publicat

românii pot investi în titluri de stat tezaur. dobânzi neimpozabile

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani şi dobânzi anuale neimpozabile de 6,10%, respectiv 6,85%, a anunţat Ministerul Finanţelor (MF).

Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

De la începutul acestui an, prin cele 3 emisiuni precedente, investitorii au cumpărat titluri de stat Tezaur de peste 3,2 miliarde lei.

Românii pot investi în titluri de stat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe