Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident în Iași, între 3 autoturisme! Șase persoane au suferit traumatisme

Publicat

iasi

Un accident rutier s-a produs, joi dimineață, în orașul Tg. Frumos din Iași.

În accident au fost implicate 3 autoturisme.

În urma accidentului rutier au rezultat 9 persoane implicate, 6 au fost asistați medical, dintre care 3 minori.

Cele 6 persoane au traumatisme minore și au fost transportați la CPU Tg. Frumos.

i2

 

La locul evenimentului rutier au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iași 2 ambulanțe.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Toți pensionarii care încasează pensia pe card trebuie să afle. Riscă să rămână fără bani

Publicat

toți pensionarii care încasează pensia pe card trebuie să afle.

Vești importante pentru pensionarii români. Cei ieșiți din câmpul muncii trebuie să știe că, în urma convenţiilor încheiate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP), plata pensiei se poate face prin mandat poştal, cont curent sau cont de card. În cazul ultimei categorii, românii trebuie să cunoască câteva detalii importante despre proceduri. Cum pot rămâne fără bani.

Informații importante pentru pensionarii care au optat pentru plata pensiei pe card

Românii care optează pentru a primi pensia pe card trebuie să aibă în vedere mai multe aspecte. Astfel, ei trebuie să se prezinte la o instituție bancară sau să se intereseze pe site-urile acestora cum își pot deschide un cont bancar. De regulă, este nevoie de cartea de identitate și de ultimul talon de pensie și pot deschide un cont fie pe numele…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Patru bărbați din Mureș, reținuți pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori

Publicat

patru bărbați din mureș, reținuți pentru tăiere ilegală de arbori

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii din Mureș, vineri, 3 februarie 2023, fiind acuzați pentru furt de arbori.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Târnăveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

În fapt, la data de 2 februarie, patru bărbați, cu vârste între 17 și 32 de ani, din comuna Băgaciu, ar fi sustras, din fondul forestier aparținând localității Băgaciu, material lemnos, creând un prejudiciu de peste 5.000 de lei.

La data de 3 februarie 2023, față de aceștia, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru administrarea întregului material probator, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

Citește mai mult pe ardeal24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. Prognoza meteo pe regiuni, pe două săptămâni

Publicat

iarna dezghet zapada pomi sursa foto pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni, prognoza meteo pe regiuni, pe următoarele două săptămâni, până în 19 februarie 2023. Potrivit meteorologilor în prima săptămână, din 6 în 11 februarie vremea se va menține rece, iar mai apoi temperaturile vor fi peste cele obișnuite din luna februarie.

Vă prezentăm prognoza meteo pe regiuni, pentru perioada 6 februarie – 19 februarie 2023:

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. BANAT

Până spre finalul primei săptămâni, va persista valul de frig, cu valori termice care se vor situa chiar sub cele specifice pentru luna februarie; astfel media temperaturilor maxime va fi de 0…4 grade, iar a minimelor de -9…-5 grade, în unele nopți fiind local ger (în jurul a -10 grade),
cu precădere în zona depresionară din sudul regiunii.

Începând din 11 februarie, vremea va intra într-un proces de încălzire determinând la început un regim termic apropiat de normal, iar în cea de-a doua săptămână valori peste cele obișnuite perioadei, cu 8…11 grade ziua și -3…2 grade noaptea, mediat regional.

Deficitul pluviometric va fi semnificativ, probabilitatea pentru precipitații fiind mai ridicată doar în ultimele zile din intervalul de referință.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. CRIŞANA

În prima săptămână, valul de frig va persista și se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de -3…1 grad și minime de -15…-8 grade (valori mult mai mici decât normal chiar și pentru luna februarie).

Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că după data de 13 februarie va deveni apropiată, iar apoi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu valori de 5…9 grade ziua și -4…2 grade noaptea, mediat regional.

Deficitul pluviometric va fi semnificativ în mare parte a intervalului de referință, probabilitatea pentru precipitații fiind mai ridicată doar după data de 15 februarie.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. TRANSILVANIA

Valul de frig va fi persistent pe parcursul primei săptămâni, când se vor înregistra, în medie, valori maxime ale temperaturii aerului de -5…-2 grade, iar nopțile și diminețile vor fi geroase, cu minime de -18…-9 grade, izolat chiar mai mici în special în depresiuni.

După data de 13 februarie, vremea va fi în încălzire treptată, devenind normală pentru perioada din an, apoi chiar ușor mai caldă, cu temperaturi ce vor ajunge ziua la o medie regională de 4…7 grade și vor coborî spre -5…-2 grade în timpul nopților.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar.

În primele zile și posibil în jurul datei de 12 februarie doar izolat vor fi ninsori slabe, iar probabilitatea pentru precipitații locale va crește
după data de 16 februarie.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. MARAMUREŞ

Valul de frig va persista pe parcursul primei săptămâni, când se vor înregistra, în medie, valori maxime ale temperaturii aerului de -2…2 grade și nopțile vor fi local geroase, cu minime de -15…-9 grade, izolat chiar mai scăzute.

După data de 12 februarie, vremea va intra într-un proces de încălzire, devenind normală pentru perioada din an, apoi chiar ușor mai caldă în orele amiezilor când media regională va fi de 5…7 grade, iar minimele se vor situa în general în ecartul -4…-2 grade.

Regimul pluviometric va fi deficitar în prima parte a intervalului de referință, cu probabilitate pentru precipitații slabe în perioada 11-12 februarie.

Precipitații pe spații mai extinse vor fi posibile după data de 16 februarie.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. MOLDOVA

Până spre finalul primei săptămâni, valul de frig va persista, astfel că se vor înregistra maxime termice de -3…2 grade, iar nopțile vor fi local geroase, cu temperaturi minime în medie de -14…-8 grade.

Începând din 12 februarie, vremea se va încălzi treptat, devenind chiar ușor mai caldă decât normal la mijlocul lunii februarie, în special în orele amiezilor când vor fi 6…9 grade, iar în cursul nopților temperatura aerului va coborî la valori de -4…0 grade, mediat regional.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar; în primele zile și în jurul datei de 11 februarie pe spații mici, trecător, vor fi ninsori slabe, iar probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 16 februarie.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. DOBROGEA

În prima săptămână, valul de frig va persista și se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de -2…2 grade și minime de -10…-4 grade (valori mult mai mici decât normal chiar și pentru luna februarie, senzația de frig fiind amplificată în primele zile și de vântul mai intens).

Ulterior, este estimată o încălzire semnificativă a vremii, astfel că după data de 13 februarie va  deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu valori de 7…11 grade ziua și -2…3 grade noaptea, mediat regional.

Regimul pluviometric va fi deficitar; în primele zile pe spații mici trecător vor fi ninsori slabe, iar probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 16 februarie.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. MUNTENIA

Valul de frig va persista până spre sfârșitul primei săptămâni, astfel că se vor înregistra maxime termice de -2…3 grade, iar nopțile vor fi local geroase, cu temperaturi minime în medie de -13…-7 grade.

Începând din 12 februarie, vremea se va încălzi treptat, dar semnificativ, devenind chiar mai caldă decât normal la mijlocul lunii februarie, în special în orele amiezilor când sunt estimate valori de 7…11 grade, iar în cursul nopților temperatura aerului va coborî la -4…0 grade, mediat regional.

Regimul pluviometric va fi deficitar; în primele zile pe spații mici, trecător, va fulgui, iar probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere doar în ultimele zile ale intervalului de referință.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. OLTENIA

Până spre finalul primei săptămâni, valul de frig va persista; se vor înregistra maxime termice de -1…3 grade, iar nopțile vor fi local geroase, cu temperaturi minime în medie de -14…-8 grade.

Începând din 12 februarie, vremea va fi în încălzire treptată, dar semnificativă, devenind chiar ușor mai caldă decât normal la mijlocul lunii februarie, în special în orele amiezilor când sunt estimate valori de 6…10 grade, iar în cursul nopților temperatura aerului va coborî la -4…-1 grad, mediat regional.

Deficitul pluviometric va fi semnificativ în mare parte a intervalului de referință, probabilitatea pentru precipitații fiind mai ridicată doar după data de 15 februarie.

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie. LA MUNTE

Valul de frig persistent de la începutul intervalului va aduce temperaturi sub pragul gerului în special în cursul nopților; vor fi valori maxime de -12…-8 grade și minime de -20…-14 grade, în medie.

Începând din 11 februarie, vremea va intra într-un proces de încălzire, ce se va resimți la început mai ales la valorile diurne, determinând un regim termic apropiat de normal, iar la mijlocul lunii februarie chiar ușor peste cel specific perioadei.

În primele zile și în jurul datei de 12 februarie, pe spații mici va ninge în general slab, iar probabilitatea pentru precipitații locale va crește la sfârșitul intervalului.

Citește mai departe

EVENIMENT

Coliziune între două autoturisme pe un drum din județul Bacău. O persoană, transportată la spital

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg
Arhivă foto

O persoană a ajuns la spital, luni la amiază, în urma unui accident rutier produs pe E85, în județul Bacău.

Potrivit ISU Bacău, accidentul rutier s-a produs pe E85, comuna Filipești, sat Filipești.

În eveniment au fost implicate două mașini.

În urma accidentului nu au rezultat victime încarcerate.

În accident au fost implicate trei persoane, toate fiind găsite conștiente la sosirea forțelor la locul intervenției.

Ambulanta SAJ cu medic a preluat o persoana în vederea transportului la spital.

S-au asigurat masuri PSI.

Se deplaseaza SMURD Bacau, ambulanta SAJ cu medic si 1 ASAS de la Det. Roman.

Citește mai departe