Connect with us

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT la Alba Iulia. O persoană care se deplasa cu trotineta, lovită de o mașină, pe strada Tudor Vladimirescu

Publicat

foto accident la alba iulia. o persoană care se deplasa

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața, în jurul orei 11:35, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. O persoană care se deplasa pe o trotinetă a fost lovită de o mașină. 

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe strada Tudor Vladimirescu din...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Angajări la ISU Alba. 15 posturi de soldați profesioniști – servanți, scoase la concurs. Condiții și probe pentru candidați

Publicat

angajări la isu alba. 15 posturi de soldați profesioniști –

ISU Alba a scos la concurs 15 posturi de soldați profesioniști (servanți). La concurs se pot înscrie tinerii care ăși doresc o carieră militară și au vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. 

Potrivit reprezentanților ISU Alba, candidații nu trebuia să aibă împlinită vârstă de 25 de ani pâna la data verificării dosarului, respectiv 10 octombrie 2024.

Detalii legate de participare pot fi găsite AICI.

Pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Psihiatru clujean: Sinuciderea este singura moarte care poate fi prevenită

Publicat

whatsapp image 2024 08 27 at 15.05.07.jpeg

Invitată la podcast-ul Human Hub realizat de Cristina Pintilie- Șendrea pe Cluj24, medicul psihiatru Doina Cosman, președintele și membru fondator al Alianței Române de Prevenire a Suicidului, a declarat că activitatea ONG-ului a trebuit să fie restricționată pentru zilele de weekend și doar noaptea.

Ea spune că această situație a apărut pentru că psihologii și psihiatri nu mai vor să devină voluntari. E o muncă extrem de grea,  voluntarii au serviciu în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oficial: pensiile sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate. De când intră în vigoare măsura. Anunțul premierului – VIDEO

Publicat

oficial: pensiile sub 3.000 de lei nu vor mai fi

Oficial: pensiile sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate. Premierul Marcel Ciolacu a făcut acest anunț miercuri, înaintea ședinței de Guvern.

“Am luat decizia ca toate pensiile sub 3.000 de lei să nu mai fie impozitate. Vorbim de o măsură care se va aplica din 1 octombrie pentru aproximativ 3 milioane de pensionari”, a declarat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

El a adăugat că miniştrii Muncii şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, REȚINUT de polițiști după ce l-a bătut pe un tânăr de 19 ani, pe o stradă din oraș

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat de 45 de ani din Sebeș a fost reținut de polițiști după ce l-ar fi agresat pe un tânăr de 19 ani, pe o stradă din oraș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 august 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe