Connect with us

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT la Măcău, în Cluj. Mașină ieșită în decor. Femeie ÎNCARCERATĂ

Publicat

accident 5 e1728817578825.jpg

Un accident a avut loc, duminică, pe raza loc. Măcău din jud. Cluj. O mașină a ieșit în decor. O femeie a fost descarcerată și transportată la spital.

„Pompierii din cadrul Gărzii Aghireșu au intervenit în cursul zilei de astăzi la un accident rutier petrecut pe raza localității Macău, comuna Aghireșu.

FOTO. ACCIDENT la Măcău, în Cluj. Mașină ieșită în decor. Femeie ÎNCARCERATĂ

La fața locului au ajuns o autospecială și un echipaj al…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. „După 20 de ani” cu Emil Boc. Edilul a CĂSĂTORIT o domnișoară pe care a întâlnit-o în PRIMUL său mandat de primar

Publicat

boc e1728819503907.jpg

Surpriză pentru Emil Boc, sâmbătă, când a oficiat căsătoria unei domnișoare pe care a întâlnit-o pe stradă acum 20 de ani, în primul său mandat.

„După 20 de ani! – Moment inedit și emoționant la oficierea căsătoriilor de sâmbătă.

Am avut plăcerea să oficiez căsătoria unei domnișoare pe care am întâlnit-o pe stradă, împreună cu mama ei, acum 20 de ani, în prima zi a mandatului meu primar, în iunie 2004!

roxana

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei biserici mai puțin cunoscute din Munții Apuseni. Picturi unice, peisaje superbe și mărturii ale credinței străbune

Publicat

trei biserici mai puțin cunoscute din munții apuseni. picturi unice,

Trei biserici mai puțin cunoscute din Munții Apuseni: Cine vrea să facă o escapadă de weekend în zona Munților Apuseni pot opta pentru vizitarea unor biserici mai puțin cunoscute din această zonă.

Aceste obiective sunt recomandate de România Atractivă, o platformă dedicată promovării rutelor turistice și a numeroaselor obiective istorice, naturale și culturale din România.

Vezi și: Obiective și rute culturale din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosar penal pentru vătămare corporală deschis de Poliția Cluj în cazul celor 2 fete arse în urma unui experiment științific

Publicat

romanian science festival 1024x683.jpg

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și fac cercetări în cazul celor două fete, de 7, respectiv 11 ani, care s-au ales, sâmbătă, cu arsuri după ce au participat la un experiment științific la Iulius Parc.

Potrivit unor surse judiciare, cercetarea va viza împrejurările în care a avut loc incidentul, soldat cu internarea în spital a celor două minore, ce fel de substanțe inflamabile s-au folosit, dacă experimentul a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 1000 de persoane și mașini verificate de polițiștii din Alba, în 48 de ore. Sute de amenzi date și permise reținute

Publicat

peste 1000 de persoane și mașini verificate de polițiștii din

În ultimele 48 de ore, polițiștii din Alba au verificat peste 1000 de persoane și mașini, într-o acțiune alături de jandarmi. Acțiunea a vizat asigurarea unui climat sigur pentru cetățenii din județ. 

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 767 de verificări de persoane și 519 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe