Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident mortal în Dolj. Căruță spulberată de mașină. În urma impactului, două persoane au decedat și alte două au fost rănite

Publicat

Un grav accident rutier în urma căruia două persoane au decedat și alte două au fost rănite s-a produs, sâmbătă seară, între localitățile Radovan și Perișor, județul Dolj.

Din primele informații, o căruță a fost lovită de un autoturism. În urma impactului au rezultat patru victime.

UPDATE: Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 56, între localitățile Perișor și Radovan s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau 4 persoane și un vehicul cu tracțiune animală, care în urma impactului s-au răsturnat într-un șanț de colectare a apelor pluviale.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 32 de ani din Craiova, pasager dreapta față în autovehicul și a căruțașului, un bărbat de 53 de ani, din Radovan.

De asemenea, conducătorul auto, în vârsta de 32 de ani, din Craiova, și un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate, pasager în autoturism, au fost transportați la spital fiind conștienți.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Două dintre acestea ar fi rămas blocate, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Potrivit ISU Dolj, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Dolj cu un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Din primele date, se pare că doi bărbati de 51 și 32 ani au fost declarati decedati.

Alte două persoane au fost transportate la spital pentru  îngrijiri medicale de specialitate.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Alba, a obținut locul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach din Cluj Napoca.

Publicat

ioana zamora, o tânără violonistă din alba, a obținut locul

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Ighiel și-a făcut debutul la un concurs național. Acesta a obținut premiul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach.

În cadrul festivalului -concurs, organizat la Cluj-Napoca, de Școala de muzica „Augustin Bena”, Ioana Zamora, o elevă talentată de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ighiu, și-a făcut debutul impresionant pe scena competitivă.

Participând la cea de-a 38-a ediție a renumitului Festival-Concurs J.S. Bach, Ioana a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat competiția E.ON Energy Challenge, ediția 2024

Publicat

e on castigatorii.jpg

Cele cinci echipe finaliste în competiția studențească E.ON Energy Challenge încheie astăzi o săptămână plină de activități, dar și de provocări și emoții pe măsură.

Sesiunile de mentorat alături de specialiști E.ON, derulate în cadrul „Energy Challenge Academy” pe parcursul ultimelor patru zile, au adus nu doar informații utile pentru etapa finală a concursului, ci și oportunități de explorare prin metode de brainstorming tehnic, marketing,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOTO: Câștigătorul premiului de 6 milioane de euro la Joker este un inginer din Cluj. Și-a revendicat premiul

Publicat

loteria română suplimentează cu 225.000 de lei premiile pentru tragerile

Câștigătorul celor aproape 6 milioane de euro la Joker, al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului, și-a revendicat, luni, premiul, a anunțat Loteria Română.

Acesta este din Cluj-Napoca, inginer de profesie și joacă aceleași numere de 10 ani.

Potrivit unui comunicat al Loteriei, luni s-a prezentat la sediul central al instituției câștigătorul premiului de categoria I, în valoare de 29.133.971,54 lei (peste 5,86 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

5 ani de realizări medicale remarcabile și responsabilitate pentru siguranța pacienților la Spitalul Regina Maria Cluj

Publicat

spital rm cluj 1.jpg

Spitalul Regina Maria Cluj a fost inaugurat în luna martie 2019 și a devenit, în scurt timp, o unitate medicală cu o importanță regională semnificativă, datorită serviciilor integrate și responsabilității echipei medicale pentru siguranța pacientului.

„Succesul spitalului are la bază dotările moderne care sunt utilizate de un personal implicat, al cărui obiectiv principal este siguranța pacientului. Acesta este dublat de responsabilitate, empatie, sprijin…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe