Connect with us

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT mortal în județul Cluj. Un tânăr a decedat după ce a fost lovit de un autobuz

Publicat

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut marți după-amiaza, pe raza localității Fizeșu Gherlii, în județul Cluj. A fost lovit de un autobuz.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier petrecut pe raza localității Fizeșu Gherlii, în jurul orei 14.20.

Un bărbat de 26 de ani a fost accidentat grav de către un autobuz. Pietonul ar fi traversat neregulamentar drumul.

Echipajul SAJ din cadrul Spitalului Gherla a început manevrele de resuscitare imediat ce a sosit la locul evenimentului, fiind sprijiniți și de pompierii dejeni.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au readus semnalele vitale bărbatului accidentat, după 50 de minute fiind declarat decesul bărbatului, de către medicul de pe ambulanță.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Monedă aniversară, lansată de BNR: 20 de ani de la aderarea României la NATO

Publicat

monedă aniversară, lansată de bnr: 20 de ani de la

Monedă aniversară, lansată de BNR: Banca Națională a României lansează în circuitul numismatic o monedă din argint și o monedă din tombac cuprat cu tema 20 de ani de la aderarea României la NATO.

Aversul monedei din argint prezintă Palatul Parlamentului, locul unde s-a ratificat tratatul de aderare a României la NATO, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „10 LEI”, stema României și anul de emisiune „2024”.

Aversul monedei din tombac cuprat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lunea Mare, ziua în care începe Săptămâna Patimilor. Semnificații, TRADIȚII și obiceiuri

Publicat

paste pixabay.webp.webp

Azi e Lunea Mare, ziua în care începe Săptămâna Patimilor, săptămâna premergătoare Paștilor, în care creștinii se pregătesc pentru întâmpinarea sărbătorii Învierii Domnului.

Săptămâna Patimilor este o săptămână plină de tradiții și obiceiuri la creștini, scrie Alba24.ro.

La biserică, în Lunea Mare se citește istoria lui Iosif cel preafrumos, patriarhul din Vechiul Testament în care Biserica a văzut preînchipuirea lui Hristos.

Acasă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AȚI VĂZUT-O? Tânără de 26 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Cluj-Napoca. Sunați la 112

Publicat

cioban tarcea elena 2 e1714385430839.jpeg

„La data de 28 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, Secția 4 Poliție Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că CIOBAN TARCEA ELENA, în vârstă de 26 de ani, în cursul zilei de 26 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, a plecat de la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1,65 m, 60 de kilograme, păr blond, lung, prins în coadă, ochi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Independentul Sabin Sărmaș și-a depus, oficial, candidatura la Primăria Cluj-Napoca. A strâns peste 5.000 de semnături

Publicat

sarm 1.jpg

Sabin Sărmaș și-a depus, luni, oficial, candidatura ca independent la Primăria Cluj-Napoca la alegerile din 9 iunie la Biroul Electoral Municipal, după ce a strâns peste 5.000 de semnături.

Acesta a declarat că i s-a spus, înainte, de a anunța că va candida că nu are nicio șansă dacă nu are un partid în spate, dar a demonstrat că, împreună cu echipa sa, poate aduna, ”pe bune”, un număr de 5.321 de semnături.

”Este o performanță pe care și partidele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe