Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident mortal într-o localitate din Dolj. Un tânăr de 19 ani a decedat după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism

Publicat

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs pe DJ 561 A, pe raza localității Moțăței, județul Dolj.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un barbat, de 36 de ani, din Moțăței, pe DJ 561, pe raza localității Moțăței, din direcția Plenița către Bailești, a lovit din spate un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, care a fost proiectat într-un alt autoturism care era stationat într-o parcare și ulterior s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul tânărului de 19 ani.

Celălalt conducator auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Duel feroviar la Cluj, tranșat de jucătorii lui Dan Petrescu. CFR – Rapid: 3-2

Publicat

cfr r e1714940123344.jpeg

CFR Cluj a învins, duminică seara, pe Rapid București, într-un meci disputat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, partidă din play-off-ul Superligii de fotbal.

Scorul a fost deschis de oaspeți, prin fostul jucător al CFR-ului, Krasniqi, în minutul 16, clujenii au egalat în minutul 20 prin Bîrligea, după care au preluat conducerea prin golurile marcate de Otele în minutele 30 și 55.

Rapid a redus scorul la 3-2 prin Burmaz care a înscris în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A doua zi de PAȘTE 2024: Obiceiul ”Udatului”, ciocnitul ouălor invers. Tradiții și superstiții de sărbători

Publicat

ciclon polar peste românia și europa. cât de mult scad

A doua zi de PAȘTE 2024: Obiceiul ”Udatului”, ciocnitul ouălor invers. Sărbătoarea Învierii Domnului este singura căreia îi sunt dedicate trei zile.

În a doua zi de Paște, sunt marcate unele obiceiuri și tradiții încă păstrate în comunitățile rurale.

Se mai ține obiceiul udatului sau stropitului, dar și ”fugăritul mirelui” sau ”pomana copiilor”.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Primii doi pui de barză din cuibul de la Vlaha au ieșit din ou în Sâmbăta Mare a Paștelui

Publicat

berzev.png

Primii doi pui de barză au eclozat, sâmbătă, în cuibul de la Vlaha, județul Cluj, anunță Clujbird, site-ul care monitorizează cuibul.

”Puii și-au spart coaja de ou la 34 de zile după ce a fost depus primul ou. Atât depunerea primului ou, cât și venirea pe lume a primilor pui s-au întâmplat în zile simbolice.

În Sâmbăta Mare

Romano-catolicii și protestanții au sărbătorit Paștele când a fost depus primul ou, în timp ce primii pui de barză au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Săptămâna Luminată: PROGRAMUL slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când este prima sărbătoare după Paște

Publicat

paȘte 2024: programul de distribuire a paștilor la catedrala Încoronării

Săptămâna Luminată: După praznicul Sfintelor Paşti, credincioșii intră în Săptămâna Luminată. Aceasta cuprinde o sărbătoare închinată Maicii Domnului și se termină în duminica următoare numită Duminica Tomii (a Sfântului Apostol Toma). În 10 mai este Izvorul Tămăduirii, cu sfințirea apei – Agheasma Mică.

Pentru creştinii ortodocşi, Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare, care se termină după cincizeci de zile de la Paşti la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe