Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO/ VIDEO: Accident MORTAL între Slatina și Pitești. O femeie de 31 de ani a murit. Trei autoturisme și o autocisternă implicate

Publicat

Un accident mortal a avut loc vineri, pe DN 65, în satul Lăngești, comuna Lunca Corbului din județul Argeș. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă.

Update: Potrivit ISU Argeș, șapte persoane au fost implicate în accident, dintre care o femeie de 31 de ani a fost declarată decedată. Alte două persoane au fost rănite: o femeie de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un bărbat de 37 de ani, care prezintă dureri la partea stânga a corpului și suspiciuni de contuzii în zona cervicală și lombară. Acestea au transportate la spital pentru acordare de îmgrijiri medicale.

În urma răsturnării autocisternei sunt scurgeri de ulei și combustibil pe carosabil. S-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor

accident

Potrivit ISU Argeș, la o primă evaluare a echipajului SMURD ajunse la locul accidentului s-au identificat două victime, dintre care una decedată.

accident

La fața locului au ajuns de urgență cinci echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN, două ambulanțe SMURD și ambulanțe SAJ.

accident

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 100+300 de metri, în zona localității Lăngești, județul Argeș, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA. În urma impactului, o persoană a decedat și o altă persoană a fost rănită ușor.

Update: Persoana care a decedat în accident este fiica viceprimarului unei comune din județul Olt. Informația a fost confirmată de primarul comunei Poboru, cel care a fost nevoit să-i dea tragica veste tatălui tinerei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

04 1 e1714137327306.png

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invită la dans și multă distracție. Tot în Iulius Parc vei descoperi și o lume a experimentelor captivante în cadrul Argo Fest, eveniment științific dedicat pentru întreaga familie.

argoargo

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe