Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident mortal pe DN 2A județul Constanța. O autoutilitară s-a izbit violent de un stâlp, apoi a pătruns pe contrasens și s-a oprit în zidul unei clădiri

Publicat

Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs, vineri, pe DN 2A, în afara localității Ovidiu – județul Constanța.

Din informațiile furnizate de IPJ Constanța, șoferul unei autoutilitare care tracta o semiremorcă pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre M. Kogălniceanu către Ovidiu, iar la km 196+300m, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga. Apoi autovehiculul a izbit puternic într-un stâlp de iluminat, a traversat sensul opus de mers, a părăsit șoseaua și s-a oprit în zidul unei societăţii comerciale.

În urma accidentului rutier, șoferul, un bărbat de 50 de ani, a murit.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului au intervenit pompierii constănțeni cu o autospeciala de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B. A fost solicitat și elicopterul SMURD. Echipajele de salvare au extras șoferul încarcerat, care se afla blocat în cabina autoutilitarei.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind declarat decesul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

U-BT Cluj are meci greu, miercuri în BKT EuroCup, cu Reyer Venezia

Publicat

u bt hamburg e1730103564513.jpg

U-BT Cluj, campioana României la baschet masculin, întâlnește miercuri, 30 octombrie, formația italiană Umana Reyer Venezia, în etapa a VI-a a EuroCup. Partida se va disputa pe BT Arena din Cluj-Napoca.

Clujenii au crescut în joc, după începutul ezitant din EuroCup. Victoriile cu Veolia Towers Hamburg și CSM Constanța ca și cele cu Hapoel Ierusalim și, recent, cea cu Rapid, au confirmat panta ascendentă pe care se află jocul lor.

U-BT Cluj are meci greu,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sebeș: Un nou centru comercial cu magazine și hypermarket va fi construit în oraș. Unde va fi amplasat

Publicat

sebeș: un nou centru comercial cu magazine și hypermarket va

Un centru comercial va fi construit la Sebeș, pe un teren de 8,250 de metri. Titulara proiectului este SC Cometex SRL, o firmă din Voluntari Ilfov.

Noul retail park va fi amplasat pe Strada Transilvania din Sebeș, vis-a-vis de Kaufland. Acolo va fi ridicat un centru comercial cu parcare, alei pietonale și carosabile, zone verzi și un pilon publicitar.

Proiectul conține o construcție cu funcțiunea de spații comerciale pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferii agresivi pot fi reclamați online direct la Poliție. M.A.I. a pus la dispoziție o aplicație. Ce trebuie să faci

Publicat

Șoferii agresivi pot fi reclamați online direct la poliție. m.a.i.

Șoferii agresivi pot fi reclamați online direct la Poliție. Orice participant la trafic va putea face acest lucru, iar polițiștii vor centraliza datele și  

Comportamentele agresive ale unor șoferi vor putea fi sesizate prin intermediul unei  aplicații speciale a Ministerului Afacerilor Interne.

Aceasta poate fi utilizată prin accesarea site-ului hub.mai.gov.ro, la secțiunea „Servicii-abateri rutiere”.

Aplicația…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când pică Paștele Ortodox și Paștele Catolic în anul 2025: Este un an rar de unitate pentru creștini

Publicat

când pică paștele ortodox și paștele catolic în anul 2025:

Când se sărbătorește Paștele Ortodox și Paștele Catolic în 2025. În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi iar acest lucru este considerat un eveniment rar datorat alinierii precise dintre cele două calendare religioase.

Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului la aceeași dată în 2025. Este un an rar de unitate pentru creștini: Paștele Ortodox 2025 este în data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe