Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident pe DN 10 în județul Brașov, din cauza unui șofer beat. Ce alcoolemie avea bărbatul

Publicat

Un accident rutier soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs, vineri dimineața, pe DN 10, între localitățile Teliu și Prejmer din județul Brașov.

Din primele informații furnizate te IPJ Brașov, un șofer, ,în timp ce conducea un autovehicul pe DN10, între localitățile Teliu și Prejmer, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul a lovit balustrada de metal a unui pod.

În urma impactului, nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Conform sursei citate, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,62 mg/l alcool pur. Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Sursa foto: bzb.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr din județul Alba, reținut după ce a fost oprit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr din județul alba, reținut după ce a fost oprit

Un tânăr din Alba a fost reținut de Poliție, după ce a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism, iar polițiștii au descoperit că acesta se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Zlatna. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tânărul a fost depistat, luni, în jurul orei 00.30, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prefectura Cluj: Mirosul pestilențial provine din Tureni. Primar Tureni: Poate am devenit prea SENSIBILI unii dintre noi

Publicat

etienne girardet fp3yz7lt y unsplash scaled e1711457848366.jpg

La Cluj-Napoca, odată cu primăvara s-a reîntors și mirosul pestilențial. Mai mulți clujeni s-au plâns, marți, de mirosul care se simte în mai multe cartiere din oraș. Prefectura Cluj a precizat într-un comunicat că mirosul ar proveni de la Tureni, unde se desfășoară acțiuni de fertilizare.

„Urmare a sesizărilor primite de la cetățeni și a discuțiilor avute cu reprezentanții autorităților locale, privind posibile situații de disconfort olfactiv, au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Sebeș, după gratii la Penitenciarul Aiud. Cât va sta la închisoare după ce a condus băut și fără permis

Publicat

tânăr din sibiu, dat în urmărire națională, prins de polițiștii

Un bărbat de 37 de ani din Sebeș a fost identificat și transportat la Penitenciarul Aiud, având mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. A fost condamnat pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat și reținut un bărbat de 37 de ani, din municipiul Sebeș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepse…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Premierul Marcel Ciolacu promite că toate propunerile de medicamente compensate, susținute de MS, vor fi aprobate în Guvern

Publicat

video: guvernul vrea să facă mai atractive posturile din mai,

Premierul Marcel Ciolacu  promite că toate propunerile privind finanţarea listei de medicamente compensate sunt aprobate în Guvern. 

El a afirmat că în discuţiile purtate cu producătorii de medicamente inovative s-a avut în vedere şi perspectiva producerii în România a unor astfel de medicamente.

El a fost întrebat despre faptul că la nivelul Ministerului Finanţelor nu s-a ajuns la un consens pentru finanţare în privinţa „listei medicamentelor compensate”.

„E vorba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe