Connect with us

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe DN 79. O femeie, în stare gravă. Coliziune între un autoturism și un TIR

Publicat

O femeie este în stare de inconștiență, după ce au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma unui accident grav petrecut sâmbătă după-amiaza pe DN79 în județul Arad. Se afla într-un autoturism ce a intrat în coliziune cu un TIR.

UPDATE: Potrivit IPJ Arad, în jurul orei 12.00, o femeie de 51 de ani din Timișoara, aflată la volanul unui autoturism, în afara localității Șimand (direcția Arad – Chișineu-Criș), a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit o autoutilitară cu remorcă frigorifică (TIR), condusă de un cetățean polonez de 62 de ani. Autoturismul a fost proiectat în afara șoselei, iar autoutilitara s-a răsturnat pe șosea.

Femeia a fost rănită grav. Șoferul TIR-ului nu se afla sub influența alcoolului, în momentul accidentului.

Știrea inițială

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a petrecut în apropierea Domeniului Lupas, între Arad și Chișineu-Criș.

Autoturismul, un Volkswagen Polo înmatriculat în Timiș, a ajuns în afara carosabilului, în urma impactului cu TIR-ul.

Femeia, în vârstă de 51 de ani, a fost prinsă în caroseria mașinii, fiind găsită în stare de inconștiență.

Au fost efectuate manevre de resuscitare.

Echipajul SMURD a reușit să o scoată din stop cardio-respirator, însă a rămas în stare de inconștiență, urmând să fie transportată la UPU.

foto: ISU Arad

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Imagini spectaculoase din timpul montării tablierului metalic de la podul peste Autostrada A3 construit de Retter. ”Profesionalismul și experiența se traduc prin eficiență”

Publicat

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 11

Pregătirea, organizarea și o coordonare impecabilă, completate de experiență, dar și munca în echipă au caracterizat fiecare etapă a montajului tablierului metalic la podul peste Autostrada A3 București-Ploiești, construit de Compania Retter. Încă o bornă importantă a fost atinsă cu succes!

Astfel, în cele două zile de restricții impuse pe timp de noapte pe Autostrada A3 București – Ploiești, s-a reușit montajul în siguranță a tablierului metalic al podului peste Autostrada A3, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 10

Lucrările s-au desfășurat conform planificării.

În procesul de montaj, o lucrare complexă care a necesitat impunerea restricțiilor în zona lucrărilor, au fost implicate aproximativ 100 de persoane, împărțite în echipe bine organizate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 12

Mobilizarea exemplară a făcut posibilă executarea lucrărilor de montaj în timpul impus, o mare parte din timp fiind alocată pentru calarea și decalarea unei macarale de 650 tone folosită la ridicarea grinzilor în condiții de maximă siguranță pentru toți factorii implicați.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 3

Excelenta coordonare a echipelor, profesionalismul și experiența lor s-au tradus printr-o eficiență remarcabilă.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 13

Acești factori au contribuit la succesul operațiunii, demonstrând încă o dată capacitatea companiei Retter Projectmanagement de a realiza proiecte complexe în timp record și la cele mai înalte standarde de calitate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 4

Reamintim că circulația rutieră s-a desfășurat cu restricții joi și vineri (18 și 19 iulie 2024) pe Autostrada A3 București – Ploiești. Restricțiile au fost impuse pentru executarea lucrărilor de montaj a tablierului metalic al podului peste autostradă, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se finalizează lucrările de la Coșava – Margina, porțiunea de drum național care dă coșmaruri șoferilor

Publicat

când se finalizează lucrările de la coșava – margina, porțiunea

Când se finalizează lucrările de la Coșava – Margina, porțiunea de drum național care înlocuiește bucata lipsă din Autostrada Sibiu-Nădlac: autoritățile au anunțat termenul de finalizare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosar penal pentru un bărbat din Bistra care și-a agresat și amenințat soția și fiica. Polițiștii au emis un ordin de protecție

Publicat

o tânără din ungaria a ajuns la spital după ce

La data de 21 iulie 2024, în jurul orei 15:00, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Bistra, un bărbat i-ar fi agresat și i-ar fi amenințat pe membrii familiei sale.

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din comuna Ceru-Băcăinți, REȚINUT de polițiști după ce a fost prins băut la volan, la Cugir. Ce alcoolemie avea

Publicat

bărbat din comuna ceru băcăinți, reȚinut de polițiști după ce a

Un bărbat din comuna Ceru-Băcăinți a fost reținut de polițiști după ce a fost prins de polițiștii din Cugir în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. 

Citește mai departe