Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident pe un drum din județul Botoșani. O femeie și copilul ei, transportați la spital

Publicat

acc botosani (4)

Un accident rutier s-a produs, vineri seară în localitatea Bajura, județul Botoșani. O femeie și un copil au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit.

Potrivit ISU Botoșani, o femeie de 43 de ani și copilul ei de 8 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Evenimentul s-a produs vineri seară, 23 decembrie 2022, pe raza localității Bajura. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

acc botosani (4)

Cele două victime au fost preluate de echipajul medical și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, precum și o ambulanță SAJ.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O privire comparativă asupra costului vieții în România și Italia (P)

Publicat

o privire comparativă asupra costului vieții în românia și italia

Când luați în considerare o mutare într-o țară nouă sau planificați o ședere prelungită în străinătate, unul dintre factorii critici de evaluat este costul vieții. În acest articol, analizăm și facem o comparație între România și Italia, două țări europene frumoase care oferă stiluri de viață și experiențe unice.

România, situată în Europa de Est, este cunoscută pentru istoria sa bogată, peisajele uluitoare și accesibilitatea. Bucureștiul, capitala, este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi combătută shrinkflația cu ajutorul ANPC. Retailerii vor fi obligați să marcheze produsele ”ușurate” la gramaj. MODEL

Publicat

guvernul vrea să plafoneze adaosurile la produsele de bază și

Cum va fi combătută shrinkflația cu ajutorul ANPC: Retailerii vor fi obligați să marcheze produsele ”ușurate” la gramaj, pentru care au păstrat același preț. 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a publicat în transparență decizională un proiect de Ordin al Președintelui ANPC, pentru o mai bună informare a consumatorilor.

Proiectul de act normativ stabileşte obligația operatorilor economici de a informa consumatorii complet, corect și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. INCENDIU pornit de la o oală uitată pe foc, la Cluj. Un bărbat de 85 de ani a murit

Publicat

1715801810 pompieri incendiu bun bun.jpg

Un incendiu a izbucnit, miercuri, pe str. Dionisie Roman din Cluj-Napoca. Cauza ar fi o oală uitată pe foc. Un bărbat de 85 de ani a murit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu care a pornit de la o oală uitată pe foc în bucătăria unui apartament situat pe strada Dionisie Roman.

VIDEO. INCENDIU pornit de la o oală uitată pe foc, la Cluj. Un bărbat de 85 de ani a murit

Imediat ce au pătruns în apartament,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: 17 agenți de poliție penitenciară debutanți au depus jurământul la Penitenciarul Aiud

Publicat

foto: 17 agenți de poliție penitenciară debutanți au depus jurământul

Polițiștii de penitenciare debutanți, încadrați la Penitenciarul Aiud, au depus miercuri jurământul de credință.                           

”Penitenciarul Aiud a organizat de-a lungul timpului concursuri din sursă externă pentru ocuparea posturilor vacante la nivelul instituției, concursuri în urma cărora colectivul unității s-a îmbogățit cu oameni tineri, pregătiți să învețe și să facă față provocărilor din sistemul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe