Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier în Ialomița. Două persoane rănite, două mașini răsturnate și o autoutilitară lovită

Publicat

ialomita 4

Un accident rutier a avut loc marți seara, în localitatea Borănești, județul Ialomița. Două persoane au fost rănite după impactul dintre două autoturisme. În urma coliziunii ambele mașini s-au răsturnat. Una a ajuns în șanț iar cealaltă a lovit o autoutilitară parcată.

Poliția Municipiului Urziceni a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Borănești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

ialomita

Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, care în urma coliziunii s-au răsturnat, unul în șanțul de pe marginea drumului și cel de-al doilea pe carosabil, lovind și o autoutilitară ce se afla staționată.

ialomita 3

În urma impactului, unul dintre șoferi, un tânăr de 21 de ani din localitatea Borănești și pasagerul din dreapta al aceluiași autoturism, de 22 de ani au fost răniți și transportați la unități medicale din București pentru investigații.

ialomita 2

Cel de-al doilea șofer, de 20 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VREMEA în ALBA, în săptămâna 13-19 mai. Se încălzește treptat, câteva ploi. Prognoza meteo pe zile, în localități din județ

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 13 19 mai. se încălzește treptat,

Vremea în Alba, în săptămâna 13-19 mai. Temperaturile urcă treptat, săptămâna viitoare, în județ. De la 19 grade la începutul intervalului, se va ajunge la maxime de 26 de grade, în weekend. Vor mai fi însă și câteva ploi.

La munte, maximele vor varia între 10 și 17 grade la Oașa, respectiv 12-18 grade la Arieșeni.

Sunt anunțate averse la munte în primele două zile ale săptămânii viitoare și în weekend. Miercuri, este posibil să plouă și la altitudini mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VINERI: Președintele Academiei Române, conferință despre Avram Iancu la Sebeș, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”

Publicat

vineri: președintele academiei române, conferință despre avram iancu la sebeș,

Președintele Academiei Române, Acad. Ioan-Aurel Pop, va conferenția la Sebeș vineri, 17 mai, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”. Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș invită publicul la conferința susținută de prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, despre eroul național Avram Iancu, în lumina adusă sufletului românesc de Lucian Blaga.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spitalul de Urgență din Cluj face angajări. Caută personal medical auxiliar și muncitori

Publicat

spital urgenta cluj 1000x600.jpg

Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca scoate la concurs noi posturi. Acestea sunt pe perioadă nedeterminată, anunță conducerea unității sanitare.

Înscrierea la concurs se face până în data de 25 mai.

Spitalul de Urgență din Cluj face angajări. Caută personal medical auxiliar și muncitori

Unitatea sanitară angajează registratori medicali, muncitori calificați și spălătorese.

Posturile scoase la concusr și condițiile de înscriere:

Ultimele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba, implicat într-un accident pe DN 1, în Sibiu. Impact între o mașină și un TIR. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

Șofer din alba, implicat într un accident pe dn 1, în

Un șofer din Alba a fost implicat duminică după-amiaza într-un accident rutier produs pe drumul național DN 1, în zona Hula Bradului din județul Sibiu.În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și un ansamblu tir.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 32 de ani din județul Alba și trei pasageri au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Sibiu, politiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 1, km 294+600, Hula Bradului.

Este vorba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe