Connect with us

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier mortal în Vâlcea, în timpul unei furtuni. Un adolescent a decedat, alți doi grav răniți

Publicat

accident valcea

Un tânăr de 16 ani a murit, iar alţi doi de aceeaşi vârstă au fost grav răniţi, după ce au furat un autoturism şi au făcut accident pe o stradă din Râmnic, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în timpul unei furtuni, autoturismul, care era condus de unul dintre adolescenţi, oprindu-se într-o conductă de termoficare.

accident valcea

„Poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat doar un autoturism, care ar fi fost condus de un tânăr de 16 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit de apă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu o ţeavă de gaze şi a rămas imobilizat între un pod de fier şi ţevile de gaze şi termoficare, cu partea faţă spre sol. În autoturism se mai aflau alţi doi pasageri cu vârsta de 16 ani, ambii din municipiu Râmnicu Vâlcea”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

În urma impactului, doi dintre tineri au rămas prinşi între fiarele autoturismului, iar cel de-al treilea a fost aruncat, prin parbriz, afară. Ei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde unul dintre pasageri a murit, celălalt pasager fiind transferat în stare foarte gravă la un spital din Craiova. Şoferul autoturismului a fost operat la Vâlcea, având un picior zdrobit.

accident valcea

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis tânărului care a condus maşina, însă fac cercetări şi pentru furt, din verificările efectuate până acum rezultând faptul că autoturismul în cauză ar fi fost luat din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în momentul producerii evenimentului rutier, furtul autoturismului nu fusese sesizat.

AGERPRES

sursa foto: Facebook Info Trafic 24

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Traficant de droguri, arestat la Cluj. Avea în locuință canabis, ketamină și ciuperci halucinogene

Publicat

droguri 4.jpeg

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că bărbatul, traficant de droguri, ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Studiu internațional

Publicat

practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Un studiu recent condus de oameni de ştiinţă din Australia a constatat că jocurile video, practicate timp de cel puţin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de mâini sau de încheieturi şi dureri de spate sau de gât.

Cercetătorii au analizat date de la 955 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 94 de ani din Australia, Marea Britanie, Canada şi Statele Unite,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mihnea Măruță: Rețelele sociale au legătură cu faptul că planeta este condusă de gerontocrație

Publicat

maruta 1.jpg

Lui Mihnea Măruță nu i-a plăcut niciodată să apară la televiziune sau la radio. Acum n-a prea avut încotro deoarece și-a lansat, la editura Humanitas, volumul ”Identitatea virtuală”, teza sa de doctorat în filozofie, și acesta a fost pretextul sub care l-am atras în cursa podcast-ului ”Contraste” pe Cluj24 realizat de Florin Danciu.

Tema cărții este fascinantă pentru că trăim cu toții, conștient sau nu, în oceanul realităților virtuale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii vor avea în acest an o aplicaţie unică pentru a scăpa de ghişee în relaţia cu statul. Ce spune ministrul Digitalizării

Publicat

românii vor avea în acest an o aplicaţie unică pentru

Românii vor avea, până la finalul acestui an, o aplicaţie unică pentru a scăpa de ghişee şi hârtii în relaţia cu statul. Contractul pentru realizarea aplicaţiei urmează să fie semnat săptămâna viitoare, a anunţat, vineri, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan.

Ministrul Bogdan Ivan a spus că urmează o perioadă de transformare a administraţiei prin migrarea „spre servicii publice din format exclusiv fizic în format hibrid şi online”. Acesta a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe