Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident spectaculos în București: Un autoturism a plonjat în râul Dâmbovița. Șoferul a scăpat ca prin minune

Publicat

Un accident spectaculos, soldat cu pagibe materiale, a avut loc joi seară, în București. Un autoturism scăpat de sub control a ieșit de pe șosea și a plonjat în râul Dâmbovița. Șoferul a refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc joi, 24 noiembrie, în jurul orei 20.00, în zona Pasajului Nicolae Grigorescu.

accident 3

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a ieșit de pe șosea și a plonjat în râul Dâmbovița.

accident dambovita

Autoturismul, un SUV Range Rover, este ănmatriculat în județul Tulcea.

Potrivit unor persoane aflate la locul accidentului, șoferul, un bărbat de aproximativ 37 de ani, a refuzat transportul la spital.

accident 2

sursa foto/ video: Infotraficromania.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Salvamont România: număr îngrijorator de mare de evenimente montane. Au fost salvate 51 de persoane din zonele montane

Publicat

salvamont iarna

Zi de foc pentru salvamontiști. Sâmbătă, 28 ianuarie, aceștia au salvat 51 de persoane din zonele montane. Numărul intervențiilor este îngrijorător de mare, în total într-o singură zi salvamontiștii primind 42 de apeluri prin care se solicita intervenția de urgență.

Potrivit Dispeceratului Național Salvamont,  sâmbătă s-au primit 42 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență.

Cele mai multe apeluri – opt, au fost primite pentru Salvamont Voineasa, șapte pentru Salvamont Sinaia, cinci pentru Salvamont Brașov și câte trei pentru Salvamont Sibiu, Salvamont Maramureș și Salvamont Lupeni.

În cazul intervențiilor au fost salvate 51 persoane, dintre care 17 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD și transportate la spital.

De asemenea, s-au mai primit 46 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

”Salvamont România vă îndeamnă la prudență și responsabilitate în derularea activităților montane și vă invită să le fiți alături în campania de reducere a numărului de accidente montane! Vă dorim o zi frumoasă pe cărări de munte!”, au transmis salvamontiștii.

sursa foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Citește mai departe

EVENIMENT

Armata unui stat european se consolidează. Număr record de înrolări de când serviciul militar obligatoriu a fost suspendat

Publicat

armata unui stat european se consolidează. număr record de înrolări

A trecut aproape un an de când a început războiului în Ucraina, după ce a fost atacată de Rusia. Europa se pregătește pentru orice scenariu, iar armata unu stat european de la granițele Ucrainei a întâlnit un număr record de înrolări.

Înrolări record în armata Poloniei

În Polonia s-a înregistrat un număr record de înrolări în armată după invazia Rusiei asupra Ucrainei, a informat sâmbătă dpa. Prin urmare, armata poloneză a recrutat doar anul trecut 13.743 de noi soldați, a anunțat Mariusz Blaszczak, ministrul polonez al apărării, la Lublin, spunând că este „un record de la abolirea conscripției.”

Serviciul militar obligatoriu din Polonia a fost suspendat în anul 2008, după ce a avut loc ultima conscripție. În momentul de față, forțele militare ale Poloniei număra în serviciul său de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

INFOTRAFIC: Nouă sectoare de drumuri naționale din cinci județe – închise din cauza ninsorii și viscolului

Publicat

politia deszapezire ninsoare sosea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că duminică, 29 ianuarie 2023, un număr de ouă sectoare de drumuri naționale mai sunt închise din cauza ninsorii și viscolului. Sunt afectate zone din județele Brăila, Buzău, Vrancea, Galați și Bacău.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, sunt închise circulației publice următoarele drumuri naționale:

DN 22 Brăila, județul Brăila – Râmnicu Sărat, județul Buzău;
DN 23B Măicănești, județul Vrancea – limita județul Buzău;
DN 2N Bogza – Jitia, județul Vrancea;
DN 23A Milcovul – Ciorăști, județul Vrancea;
DN 23 Brăila, județul Brăila – Focșani, județul Vrancea;
DN 2R Jitia – Vintileasca, județul Vrancea;
DN 25 Șendreni – Hanu Conachi, județul Galați;
DN 24D Băleni – Tulucești, județul Galați;
DN 11A Bârlad/județul Vaslui – limită județ Bacău.

Drumuri cu trafic restricționat pentru mașinile cu masa mai mare de 7,5 tone:

– DN 2D Focșani – Greșu/VN;

– toate drumurile naționale din județul Brăila, cu excepția DN 22B, unde restricția este permanentă, de 3,5 tone;

– în județul Galați, pe următoarele drumuri naționale: DN 24D, DN 25 și DN 26.

Drumuri cu trafic restricționat pentru mașinile cu masa mai mare de 4,5 tone:

– DN 24 Tișița/VN – Cosmești/GL;

– DN 11A Adjud-Vechi – Podu Turcului/VN.

Drumuri cu trafic restricționat pentru mașinile cu masa mai mare de 3,5 tone:

– DN 2 în județul Buzău, de la limita jud. Ialomița – limită jud. Vrancea;

Bara Sulina rămâne închisă, celelalte porturi fiind redeschise.

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare meteo: Două județe, sub cod galben de ceață, burniță și ghețuș

Publicat

ceata noaptea.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineață, o avertizare cod galben de ceață densă, burniță și ghețuș în zone din județele Argeș și Dolj.

Potrivit meteorologilor, până la ora 09.00, se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Ceața va fi asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Zone vizate:

Județul Argeş: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Costești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Bascov, Poiana Lacului, Buzoești, Băiculești, Leordeni, Bârla, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Bogați, Lerești, Stâlpeni, Slobozia, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Vedea, Bradu, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Ungheni, Mălureni, Țițești, Mărăcineni, Stolnici, Merișani, Poienarii de Muscel, Moșoaia, Lunca Corbului, Priboieni, Suseni, Albota, Budeasa, Dârmănești, Căteasca, Rătești, Micești, Tigveni, Godeni, Recea, Rociu, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Căldăraru, Cetățeni, Cocu, Miroși, Valea Danului, Uda, Negrași, Vlădești, Bughea de Jos, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Vulturești, Bughea de Sus, Ciofrângeni, Băbana, Valea Iașului, Oarja, Ștefan cel Mare, Davidești, Cepari, Cuca, Cotmeana, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Morărești, Săpata, Beleți-Negrești, Drăganu, Teiu, Mioarele, Hârtiești, Dobrești, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel, Ciomăgești, Râca, Boțești și Poienarii de Argeș;

Județul Dolj.

Citește mai departe