Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident spectaculos într-o localitate din Mureș. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un branșament de gaz și s-a oprit în șanț

Publicat

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Sărmășel Gară din județul Mureș. Șoferul este căutat de polițiști, iar alte persoane nu au fost implicate în accident.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Mureș, la fața locului, a fost identificat doar autoturismul implicat în eveniment.

La acest moment, se desfășoară cercetări, atât pentru identificarea conducătorului auto, cât și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs

Potrivit ISU Mureș, accidentul s-a produs puțin după ora 06:00.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare iar mașina a ieșit de pe șosea, a lovit un branșament de gaz, apoi s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Secția Sărmașu, care au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

15 martie: Idele lui Marte. Ce semnifică și care este legătura cu un asasinat celebru în istoria umanității

Publicat

15 martie: idele lui marte. ce semnifică și care este

15 martie: Idele lui Marte. Probabil că ați auzit avertismentul prezicătorului către Iulius Cezar în piesa cu același nume a lui William Shakespeare: „Feriți-vă de Idele lui Marte”.

Cuvintele lui Shakespeare nu numai că au rămas, dar au marcat fraza – și data, 15 martie – cu o conotație întunecată și mohorâtă. Este posibil ca mulți oameni care folosesc expresia astăzi să nu-și cunoască adevărata origine.

De fapt, aproape fiecare referință a culturii pop la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Dealeri de DROGURI arestați la Cluj. Vindeau consumatorilor clujeni inclusiv CRISTAL

Publicat

droguri cristal 1.jpg

Doi bărbați au fost arestați pentru 30 de zile, iar un al treilea a fost pus sub control judiciar, după ce au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru deținere de substanțe psihoactive și trafic de droguri de mare risc.

În acest caz au fost efectuate 14 percheziții domiciliare în județul Cluj, în urma cărora au fost descoperite și ridicate cantități de substanță psihoactivă (2MMC), un grinder, obiecte purtând urme de materie vegetală, precum și alte…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” Cluj începe LUPTA în play-out pe Cluj Arena împotriva echipei FC Botoșani

Publicat

u vineri play out.jpeg

„U” Cluj și FC Botoșani se vor întâlni vineri de la ora 17:30 pe Stadionul Cluj Arena unde vor disputa prima partidă din play-out.

„Șepcile roșii” sunt pe primul loc din play-out după înjumătățirea punctelor și au ca obiectiv menținerea poziției de lider

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău vine după un parcurs excelent de cinci meciuri fără gol primit, dar rezultatul de egalitate din ultima partidă nu a fost de ajuns ca „studenții” să se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O nouă categorie de medici va beneficia de indemnizații pentru gărzi. Anunțul făcut de Ministerul Sănătăţii

Publicat

ce măsuri a luat dsvsa alba după toxiinfecțiile alimentare din

O nouă categorie de medici va beneficia de indemnizații pentru gărzi. Ministerul Sănătăţii a anunţat joi că medicii de medicină generală din cadrul serviciilor de ambulanţă şi al structurilor de primiri urgenţe vor primi o indemnizație pentru efectuarea gărzilor. Indemnizațiile acordate în prezent pentru medicii specialişti şi primari care efectuează gărzi nu se vor modifica. 

Potrivit reprezentaților ministerului, în Monitorul Oficial al României nr. 202 din 11 martie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe