Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident teribil în Teleorman. Parapetul a străpuns autoturismul. Șoferul a scăpat ca prin minune

Publicat

Un teribil accient rutier rutier s-a produs, miercuri după-amiaza, pe raza localității Moșteni din județul Teleorman.

Un șofer a scăpat ca prin minune doar cu câteva răni ușoare, după ce autoturismul a rămas suspendat pe un podeț, iar parapetul de pe marginea drumului a străpuns autoturismul prin parbriz.

Potrivit ISU Teleormam accientul s-a produs în jurul orei 17.15, iar la faȚa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea.

Un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman au ajuns rapid la locul evenimentului, constatând faptul că victima, un bărbat de 26 de ani, a scăpat ca prin minune cu răni ușoare, cu toate că autoturismul a fost grav avariat.

Persoana rănită a primit primul ajutor calificat după care a refuzat transportarea la spital.

Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Scutul pădurii: polițiștii din Alba au confiscat 566 mc de material lemnos și au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei

Publicat

scutul pădurii: polițiștii din alba au confiscat 566 mc de

În doar două zile, polițiștii din Alba au confiscat 566 mc de material lemnos și au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei, în cadrul unei acțiuni ce a vizat prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 11-12 aprilie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Imagini spectaculoase din elicopter de pe Autostrada Moldovei A7. Grinzi produse direct pe șantier, pe lotul 1 Dumbrava – Mizil. Progres semnificativ al lucrărilor

Publicat

autostrada moldiovei a7 2 aprilie 2024

Progres semnificativ al lucrărilor de pe lotul 1 din Autostrada Moldovei A7. Lucrările avansează în rimt alert. Sumarul ultimelor două săptămâni arată că s-au produs direct pe șantier și apoi s-au montat nu mai puțin de 14 grinzi pe lotul 1 Dumbrava – Mizil.

Imagini aeriene spectaculoase au fost surprinse din elicopter.

Lucrările la Autostrada A7 Ploiești – Buzău continuă să avanseze cu rapiditate. Imaginile filmate dintr-un elicopter arată ultimele progrese realizate pe lotul 1 Dumbrava – Mizil de Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti.

autostrada moldiovei a7 3 aprilie 2024

În cadrul celei de-a doua săptămâni de muncă intensă, alte 14 grinzi au fost montate sâmbătă, 13 aprilie.

Cele 14 grinzi, care au 40 de metri lungime, au fost produse direct pe șantier, ca urmare a unei inovații a constructorului Retter, acestea fiind fabricate cu instalația proprie a constructorului.

autostrada moldovei a7 aprilie 2024

Reamintim că la jumătatea lunii martie asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57% execuție pe lotul 1 Dumbrava-Mizil, cu un avans de 7% în plus față de finalul lunii februarie și cu două procente peste graficul GANTT pe care îl solicitase ministrul Transporturilor.

autostrada moldovei a7 1 aprilie 2024

Lotul 1 Dumbrava – Mizil al Autostrăzii Moldovei A7 are o lungime de 21 de kilometri și termen oficial de finalizare octombrie 2024.

Citește mai departe

EVENIMENT

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Bărbat dintr-o comună din Alba, REȚINUT de polițiști

Publicat

a condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. bărbat

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Un bărbat din comuna Cricău a fost reținut de polițiști după ce a fost prins, sâmbătă dimineața, în timp ce conducea băut și fără permis un tractor neînmatriculat. 

Potrivi IPJ Alba, șa data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cricău au depistat un tractor care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era condus, pe strada Axente Sever, din comună, de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT la Lunca Mureșului. Un șofer de 18 ani, aflat sub influența alcoolului, s-a oprit cu mașina într-un gard din beton

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

Accident la Lunca Mureșului. Un șofer în vârstă de 18 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a ajuns cu mașina într-un gard din beton, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Ocna Mureș au intervenit pe strada Mare, din comuna Lunca Mureșului, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe