Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident tragic pe un drum din Sibiu. Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața chiar de ziua lui. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

sibiu acc (2)

Un accident rutier mortal a avut loc, sâmbătă după-amiază pe DJ 141A, în județul Sibiu. Un tânăr și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe șosea. Șoferul mașinii era băut și nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DJ 141A, între localitățile Buia și Mihăileni.

Citește și: Impact între un moped și o mașină, în județul Sibiu. Un bărbat a fost transportat la spital

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus dinspre Buia spre Mihăileni a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil.

Citește și: O femeie și o fetiță, rănite într-un accident pe DN 14, în județul Sibiu

În urma impactului, pasagerul dreapta față, un tânăr care azi ar fi împlinit 17 ani, a fost proiectat în afara autoturismului, suferind leziuni incompatibile cu viața.

Citește și Grav accident în Sibiu: Persoană inconștientă după ce a fost lovită de un camion

Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani și ceilalți doi pasageri care se aflau în autoturism, de 13, respectiv 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale.

Citește și: Șoferiță rănită după ce a intrat cu mașina într-un parapet pe DN 14, în județul Sibiu

Toți cei implicați sunt din localitatea Buia.

Citește și: Impact între două autoturisme pe o stradă din Sibiu. O persoană a ajuns la spital

sibiu acc3

Din verificările efectuate de către polițiști rezultă că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Citește și: Carambol cu trei autoturisme implicate pe un drum din județul Sibiu. Trafic îngreunat

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment.

În zona producerii accidentului se circulă îngreunat.

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Centrul de Sănătate din Baia de Arieș va fi renovat pentru creșterea eficienței energetice. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

centrul de sănătate din baia de arieș va fi renovat

Centrul de Sănătate din Baia de Arieș va fi renovat pentru creșterea eficienței energetice. Clădirea Centrului de Sănătate din Baia de Arieș urmează să fie renovată printr-o investiție de peste 2,5 milioane de lei, finanțată prin PNRR.

Primăria Baia de Arieș a lansat joi, 14 martie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de renovare energetică a Centrului de Sănătate din oraș.

Valoarea totală este estimată la 2.593.651,34 de lei, fără TVA….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferi beți sau drogați, prinși de polițiștii clujenii. Au furat mașini și le-au condus deși nu aveau permis

Publicat

politie noapte 8 scaled.jpg

Polițiștii clujeni au efectuat la sfârșit de săptămână mai multe controale în trafic și au depistat șoferi beți sau drogați la volan care au furat mașini pe care le-au condus deși nu avea permis.

A furat mașina dintr-o curte

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, din comuna Suatu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba. Sute de persoane legitimate și vehicule verificate, amenzi și alte măsuri

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba. sute de persoane

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat vineri și sâmbătă acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 846 de persoane și au fost verificate 539 de autovehicule.

Au fost constatate 276 de abateri de natură contravențională, majoritatea la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Maratonul Bach, concert de 10 ore în Biserica Luterană din Cluj-Napoca. Intrarea, liberă

Publicat

mrk 8934.jpg

Entuziasmați de succesul primelor două ediții, organizatorii Maratonului Bach au dorit să ofere melomanilor clujeni un dar al continuității. Astfel, joi, 21 martie 2024, de ziua compozitorului Johann Sebastian Bach, în Biserica Luterană Pietati din Cluj-Napoca va avea loc cea de-a treia ediție a evenimentului  Maratonul Bach. Mulțumită finanțatorilor, intrarea la maratonul de concerte va fi gratuită.

Eveniment cultural muzical de înaltă ținută artistică,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe