Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Acțiuni a polițiștilor din Dâmbovița, pentru combaterea delictelor silvice. Amenzi de peste 50.000 de lei

Publicat

dambovita silvic 1

Polițiștii din Dâmbovița au aplicat joi, 23 februarie 2023, amenzi de peste 50.000 de lei în urma unor controale în domeniul silvic.

Potrivit IPJ Dâmbovița, joi, 23 februarie, polițiștii de la structurile de ordine publică și rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea delictelor din domeniul silviculturii circumscrise circulației, comercializării și depozitării materialului lemnos.

dambovita silvic 2

În cadrul acțiunii polițiștii au verificat 6 societăți comerciale, au oprit pentru control 189 de autovehicule și au legitimat peste 280 de persoane.

De asemenea, polițiștii au dispus măsura confiscării a 63,903 m 3 de material lemnos, în valoare de peste 35.700 de lei, și au aplicat 188 de sancțiuni contravenționale, dintre care 14 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Valoare totala a amenzilor se ridică la 51.720 de lei.

Activitățile desfășurate au fost coordonate de Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol.

dambovita silvic 3

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Târgoviște, au constatat că există o diferență între situația faptică existentă în documente și materialul lemnos existent în depozit.

Astfel, polițiștii au sancționat contravențional reprezentantul legal al societății, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, și au dispus indisponibilizarea valorică a peste 30 m 3 de material lemnos, în valoare de peste 25.890 de lei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Sport a la Cluj: Simona Rus (Păucă) (fostă gimnastă, antrenor CSM Cluj): Fără investiții nu poți face PERFORMANȚĂ

Publicat

gimnastica 4 1 e1708528372608.jpg

Nadia Comăneci, Ecaterina Szabo, Andreea Răducanu, Emilia Eberle, Simona Păucă… Sunt doar câteva nume care au dus gimnastica românească pe treptele cele mai înalte ale podiumului. Nume care au răsunat în marile săli de gimnastică, acompaniate de imnul național. Nume care au făcut istorie în gimnastica românească și mondială.

Simona Păucă este o fostă gimnastă română de valoare mondială și antrenoare de gimnastică, actualmente retrasă din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Toate paturile din centrele de plasament din Alba vor fi schimbate. Ce spune ministrul Familiei, Natalia Intotero

Publicat

video: toate paturile din centrele de plasament din alba vor

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost prezentă joi, 22 februarie, în județul Alba. Ministrul a mers la Sâncrai, unde a supravegheat descărcarea unor materiale de care vor beneficia copiii din centrele de plasament. 

Mai exact, pentru copiii care sunt sub ocrotirea statului au fost aduse paturi noi. Vorbim despre paturi, perne și lenjerii de pat. Bunurile au fost predate către reprezentații DGASPC, iar în viitorul apropiat vor fi distribuite către centrele de plasament din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 2.200 de posturi de medici, asistenți medicali și personal auxiliar, deblocate de Guvern. Anunțul premierului Marcel Ciolacu

Publicat

câte concedii medicale au fost acordate în românia. președintele cnas:

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat deblocarea a 2.200 de posturi în domeniul sanitar şi asistenţă socială. Acesta a menționat joi, la începutul ședinței de Guvern, că Executivul continuă să aducă soluţii pentru reducerea deficitului de personal medical din spitale.

„În primul rând, continuăm să venim cu soluţii pentru a reduce deficitul de personal medical din spitalele din subordinea autorităţilor locale. În urma discuţiilor avute, atât cu Ministerul Sănătăţii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bikini Race și Slide and Freeze, ultimele concursuri ale sezonului la Păltiniș Arena. Când vor avea loc

Publicat

bikini race și slide and freeze, ultimele concursuri ale sezonului

Două evenimente extraordinare marchează finalul sezonului de iarnă: Bikini Race și Slide and Freeze.

Aceste evenimente aduc o combinație captivantă de distracție și competiție pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai.

Bikini Race – 3 Martie 2024, ora 14:00

Pentru a sărbători Ziua Femeii într-un mod unic și plin de energie, Păltiniș Arena găzduiește a 9-a ediție a concursului Bikini Race.

Evenimentul se adresează exclusiv femeilor cu vârsta minimă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe