Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: FOTO: Alertă în Galați. Copil de 8 ani, dispărut

Publicat

Poliţiştii gălățeni caută un minor în vârstă de 8 ani, care a plecat de la domiciliu său din municipiul Galați, în cursul zilei de astazi în jurul orei 08.30 – 08.50, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 135 cm, greutate 25-35 de kg, ochi negri, păr brunet, ten deschis

Nu se cunoaște cu ce obiecte de îmbrăcăminte se afla la momentul plecării dar este posibil să fie încălcațat cu papuci de casă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE: Copilul a fost găsit, era în parcarea unei societăți comerciale de pe drumul de centură între strada Grigore Ventura și B-dul George Coșbuc. Copilul este bine, dar speriat. Urmează a fi încredințat familiei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Incident în Alba Iulia. Un autobuz a fost lovit de un utilaj care lucra la loturile de mobilitate

Publicat

incident în alba iulia. un autobuz a fost lovit de

Incident în Alba Iulia. Un autobuz a fost lovit, marți, de un utilaj care lucra la loturile de mobilitate.

Accidentul s-a produs în zona Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Potrivit unui martor ocular, autobuzul STP a fost frecat în partea stângă de cupa unui excavator care dădea înapoi.

La fața locului au fost trimise echipaje de poliție și o ambulanță. Se pare că utilajul aparține uneia dintre firmele care lucrează în zona…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Dogman, film despre răzbunare, marca Luc Besson, în deschiderea TIFF de la Cluj-Napoca

Publicat

unnamed 5.jpg

Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiență cinematografică intensă și memorabilă în seara care dă startul a unsprezece zile pline de filme, cine-concerte și evenimente speciale.

Vineri, 14 iunie, de la ora 20:45, pe marele ecran din Piața Unirii va fi proiectat pentru prima dată în România filmul Dogman (Franța,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sute de amenzi și zeci de dosare penale, după acțiunile Poliției Alba în minivacanța de Paște. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat

peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din

Polițiștii din Alba au dat peste 600 de amenzi, au descoperit aproape 80 de infracțiuni și au reținut peste 20 de permise, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Trei persoane au fost reținute.

În perioada 30 aprilie-6 mai 2024, peste 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe