Connect with us

EVENIMENT

FOTO. AUR suspendă activitățile de campanie și este PREZENT la lucrări de reconstrucție a caselor stricate de inundații

Publicat

aur 7 e1727102133224.jpg

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a decis suspendarea tuturor activităților de campanie în perioada următoare, singura activitatea pe care candidații și conducerea AUR urmează să o desfășoare fiind aceea de a veni în sprijinul românilor afectați de inundații.

Întreaga conducere AUR, parlamentarii partidului, consilierii locali și județeni aleși sunt în acest moment în județul Galați pentru a veni în sprijinul sinistraților.

auraur

FOTO. AUR…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EQUILIBRIUM Fest, ediția a 10-a, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca

Publicat

2024 cluj visualiabilet 169 scaled e1727248624963.jpg

Sub motto-ul SĂNĂTOS ÎȚI STĂ MAI BINE!, Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de medicină integrativă, terapii complementare, alternative și stil de viață sănătos, a traversat 5 dintre orașele țării noastre, iar la finalul lunii septembrie revine pentru a 2-a oară la Cluj Napoca.

„Evenimentul, aflat la a 10-a ediție, se va desfășura în perioada 27 – 29 septembrie 2024, la Casa de Cultură a Studenților Cluj și va fi deschis vineri și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Valoarea maximă a unui tichet de masă crește cu numai 4 bani, din octombrie. Suma nu va mai fi modificată până în martie 2025

Publicat

valoarea maximă a unui tichet de masă crește cu numai

Valoarea maximă a unui tichet de masă crește cu numai 4 bani, din octombrie. Potrivit unui ordin publicat recent în Monitorul Oficial, începând cu luna octombrie, valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăși suma de 40,04 lei.

Modificarea aduce o creștere de numai 4 bani față de perioada anterioară, respectiv ianuarie – septembrie 2024, când valoarea maximă a unui tichet de masă era de 40 de lei. Suma va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

26 septembrie: Ziua Europeană a Limbilor

Publicat

26 septembrie: ziua europeană a limbilor

26 septembrie: Ziua Europeană a Limbilor. A fost inițiată de Consiliul Europei în anul 2001, în colaborare cu Uniunea Europeană, cu ocazia Anului European al Limbilor.

Scopul acestei zile este de a promova diversitatea lingvistică și culturală din Europa, precum și importanța învățării limbilor străine pentru a încuraja comunicarea între diferite popoare și culturi.

Conștientizarea diversității lingvistice:

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. „Îi bine”, cea mai NOUĂ piesă a trupei HARA. E despre ardeleni, certuri în trafic și bucuria vieții

Publicat

foto hara ii bine.jpg

„Vrem să le dăm oamenilor o doză tare de energie, să-și dea seama că, până la urmă, „Viața e frumoasă, bro!” dacă știm să ne-o facem așa”, spun cei de la trupa clujeană Hara la lansarea celei mai noi piese, „Îi bine”.

Plină de exuberanță, cu un ritm alert și o combinație surprinzătoare de instrumente și tehnici, printre care DJ și vioară, piesa aduce în prim-plan bucuria pe care o putem descoperi în orice zi, chiar și când ne certăm cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe