Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Autobuz cu 30 de pasageri, implicat într-un accident pe DN 67 în județul Vâlcea. Cinci persoane rănite

Publicat

Un grav accident rutier în urma căruia cinci persoane au fost rănite s-a produs, în noaptea de luni spre marți, pe DN 67 în județul Vâlcea, după coliziunea dintre un autobuz în care se aflau 30 de călători și un autoturism.

UPDATE: Potrivit IPJ Vâlcea, la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.
Ca urmare a accidentului, dintre un autoturism și un autobuz, au rezultat cinci victime: patru persoane din autobuz și una din autoturism.
Echipajul SMURD a preluat o femeie cu traumatism la membru superior stâng și față.
Toate victimele au fost conștiente și transportate la spital.

Nu a fost necesară descarcerarea, toate persoanele au ieșit sau au fost scoase din autovehicule până la sosirea forțelor noastre.
Până la stingerea incendiului produs la autoturism, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul vehicolului. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza impactului.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, în noaptea de luni spre marți, cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe D.N 67, pe raza localității Copăcelu.

Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a rezultat faptul că, un conducător auto de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, la o ieșire dintr-o curbă la dreapta a intrat cu autoturismul în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteșani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și vătămarea corporala ușoară a conducătorului autobuzului și a trei pasageri.

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Impactul prin VOLUNTARIAT: Experiența Magdei în Izmir cu AIESEC Cluj

Publicat

mert kahveci hk7rvlxgvbw unsplash scaled e1713252851877.jpg

Magda a fost într-un voluntariat cu AIESEC din august până în octombrie, în Izmir. Aici, ea a predat timp de 6 săptămâni copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani.

De ce a vrut să meargă într-o astfel de oportunitate? Pentru că acasă făcea parte dintr-o echipă de organizare a unor tabere pentru copii și voia să afle cum poate aduce mai mult impact și ce activități inovative poate aduce în interacțiunea cu copiii din aceste tabere.

magdamagda

Cum au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

georgiana teodorescu 1.jpg

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii știu că suntem în urmă cu infrastructura. Zi de zi de ne confruntăm cu șantiere care ajung în scurt timp să aibă 34 de ani de la inaugurare.

Mortalitatea pe șoselele României este printre cele mai mari din Uniunea Europeană. Acestea sunt doar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Publicat

stadio cluj arena u cluj.jpg

4,5 miloane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocați, marți, pentru 37 de asociații și structuri care activează în domeniul sportului în Cluj-Napoca.

Finanțările pentru sportul clujean au crescut de 7 ori din 2012 până acum, potrivit primarului Emil Boc.

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Suma din acest an, 21.875.000 lde ei, care reprezintă aproximativ 4,5…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

Publicat

cfr călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: parte din

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circulă și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor fi anulate este criza de mecanici de locomotivă. 

Trenurile care vor fi anulate sunt pe raza Regionalei Brașov. Trenurile vor fi anulate din 27 aprilie, iar rutele au fost detaliate de clubferoviar.ro.

Din câte se pare anularea trenurilor  a fost cerută chiar de către conducerea de la Brașov.

Ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe