Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Autocar cu 16 români implicat într-un incident în trafic, pe autostradă, în Germania

Publicat

Serviciul de circulație al poliției autostrăzii Koln a imobilizat un autocar românesc în care călătoreau 16 persoane, pe autostrada federală 4, după ce remorca în care se aflau bagajele s-a rupt în mers.

Potrivit polițiștilor germani, la intrarea într-un spațiu de odihnă, remorca s-a desprins și s-a oprit într-un indicator de circulație.

La inspecția autovehiculului s-au găsit mai multe nereguli: pe lângă bara ruptă, remorca avea avea doar trei anvelope în loc de patru, iar eșapamentul autocarului era plin cu ulei, existând pericolul iminent al unui incendiu, a scris Poliția germană în raportul făcut în urma verificărilor.

Șoferul autocarului a fost amendat și i s-a permis să călătorească spre casă alături de cei 16 pasageri cu un alt autocar trimis de firma de transport.

Sursa: derwesten.de

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Pensiile se mută online. Pensionarii vor avea acces la un spațiu privat virtual cu date despre pensii, talon, bilete de tratament

Publicat

pensiile se mută online. pensionarii vor avea acces la un

Pensionarii vor avea acces la o platformă ce va fi dezvoltată pentru Casa Națională de Pensii Publice. Este vorba despre o investiție de peste 130 milioane lei, fonduri PNRR, pentru implementarea unui sistem informatic integrat.

Proiectul este aprobat joi de Guvern.

„Avem o veste bună şi pentru pensionari. Introducem un nou sistem informatic performant la Casa Naţională de Pensii Publice, complet integrat. Este o investiţie de peste 130 de milioane de lei din PNRR şi, astfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Colegiile tehnice din Alba și-au prezentat oferta educațională la Alba Iulia. Ce mesaj au avut elevii pentru viitorii colegi

Publicat

video colegiile tehnice din alba și au prezentat oferta educațională la

Elevi de la mai multe licee și colegii din Alba au fost prezenți joi, 16 mai, la Târgul Ofertelor Educaționale. Evenimentul a avut loc la Alba Iulia. 

Cei prezenți la standurile montate pe strada pietonală dintre muzeu și Sala Unirii, s-au străduit să își prezinte câte mai bine liceul. 

De la mâncare pe mese, la zâmbete și pliante la tot pasul. Elevii le-au prezentat celor interesați, posibil viitori colegi, ce oferte educaționale au.

La eveniment au participat 16…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și în alte zone din țară, până vineri seara. Un județ, sub Cod Portocaliu

Publicat

vant pixabay meteo.webp.webp

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și în alte zone din țară. Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, atenționare Cod Galben de vânt puternic, valabilă până vineri seara.

În perioada 16 mai – 17 mai, în sudul Banatului și al Transilvaniei, precum și în  zona Carpaților Meridionali vântul va avea intensificări. Vor fi rafale de 55-65 km/h și temporar de peste 70-80 km/h.

Local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sudul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetatea Alba Carolina se transformă într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai!

Publicat

cetatea alba carolina se transformă într un teren de joacă pentru

Cetatea Alba Carolina se transformă într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai!

Urban Playfield începe călătoria prin 10 orașe din România în Alba Iulia.

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, își începe călătoria în inima României, la Alba Iulia, în weekendul 18-19 mai.

Cetatea Alba Carolina, un loc încărcat de istorie, se va transforma într-un teren de joacă, aducând bucuria mișcării…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe