Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Autocisternă condusă de un cetățean grec, RĂSTURNATĂ pe DN 65 în județul Olt

Publicatcisterna
Sursa foto: Olt-alert

Traficul rutier pe DN 65 între localităţile Găneasa şi Balş este blocat după un accident produs vineri după-amiaza la Pădurea Saru, în care a fost implicată o autocisternă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Reprezentanta IPJ Olt a precizat că participanţii la trafic sunt dirijaţi de poliţişti pe rute ocolitoare, pe ruta Găneasa – Piatra-Olt – Osica – Şopârliţa – Pârşcoveni – Balş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, autocisterna era încărcată cu o substanţă corozivă organică, din care sunt scurgeri minore. La faţa locului se află echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina şi Gărzii Balş, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru protecţie chimică, biologică, radiologică şi nucleară (CBRN), sub coordonarea prim-adjunctului inspectorului-şef al ISU Olt. Echipajele prezente la faţa locului asigură măsurile de prevenire a situaţiilor de urgenţă până la ridicarea în siguranţă a autocisternei.

Autocisterna era condusă de un cetăţean grec, de 65 de ani, care nu a fost rănit. AGERPRES


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Municipiul Hunedoara a intrat în scenariul roşu din cauza îmbolnăvirilor de COVID-19

Publicat

Municipiul Hunedoara a intrat vineri în scenariul roşu din cauza creşterii cazurilor de COVID-19 la o valoare de 3,35 la mia de locuitori, relevă datele Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) publicate pe pagina de Facebook a instituţiei.

Alte două localităţi – comunele Veţel şi Râu de Mori, se află în situaţia scenariului roşu după ce incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 3,69 la mie, respectiv, 3,48 la mia de locuitori.

Conform DSP Hunedoara, zece localităţi din judeţ se află în scenariul galben, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit valoarea de 1,5 la mia de locuitori, între acestea înscriindu-se municipiul Deva, cu 2,39 la mia de locuitori, şi oraşul Uricani, cu 1,64 la mia de locuitori.

Pe ansamblul judeţului Hunedoara, incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la o valoare de 1,54 la mia de locuitori. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Incendiu cu degajări mari de fum în Giurgiu. Ard anvelope și furaje

Publicat

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit vineri după-amiază în localitatea Adunații Copăceni din județul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, incendiul de vegetație uscată, anvelope și furaje (nutrețuri) s-a produs pe un teren din localitatea Adunații Copăceni.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum.

Au fost sesizați și reprezentanții Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu.

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, sprijiniți de un buldoexcavator.

Citește mai departe

EVENIMENT

Impact între trei autoturisme pe șoseaua Bucium, din județul Iași. Două persoane au fost rănite

Publicat

Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază în Iași. Două persoane au fost rănite după impactul dintre trei autoturisme.

Potrivit ISU Iași, accidentul rutier s-a produs pe șoseaua Bucium, în municipiul Iași.

În urma impactului au rezultat două victime, neîncarcerate.

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iasi 1 ASAS, 1 EPA si din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași și EPA

Citește mai departe

EVENIMENT

Persoană prinsă sub un tractor, într-o pădure din județul Sălaj. A fost solicitat elicopter SMURD

Publicat

Arhivă foto

O persoană a fost rănită, după ce a fost prinsă sub un tractor. Evenimentul s-a produs într-o pădure din zona localității Cerișa, județul Sălaj.

Potrivit ISU Sălaj, Garda Nușfalău a fost solicitată sa intervină pentru a extrage o persoană prinsă sub un tractor în pădurea din zona localității Cerișa.

Victima a fost scoasă de sub tractor și a fost preluată de un echipaj SMURD de la Nușfalău.

Conform sursei citate, persoana este conștientă, însă are multiple leziuni.

Elicopterul a fost solicitat în sprijin și a preluat victima pentru transportul la Zalău.

Citește mai departe