Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Autoturism înfipt în clădirea unei benzinării din Carei. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, și-a abandonat mașina la locul accidentului și a fugit

Publicat

accident
sursa foto: presas,ro

Un tânăr șofer de 20 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a făcut prăpăd, duminică, la primele ore ale dimineții, pe străzile din municipiul Carei din județul Satu Mare.

accident

Tânărul, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen Passat, a lovit două autoturisme, după care și-a continuat drumul, oprindu-se cu mașina în clădirea unei benzinării, unde de altfel a și rămas autoturismul, efectiv înfipt în clădire. Apoi, tânărul și-a părăsit mașina și a fugit de la locul accidentului.

accident

Potrivit presasm.ro, polițiștii au reușit să îl prindă la scurt timp după acccident. Se pare că tânărul avea o alcoolemie uriașă, de peste 1 la mie alcool pur în aerul expirat.

Accidentul în lanț provocat de tânăr s-a produs duminică dimineața, în jurul orei 4.00, iar polițiștii și pompierii au intervenit rapid la locul accidentului, unde autoturismul tânărului a lovit și o țeavă de gaz, existând pericol de explozie.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dosarul Mineriadei: fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, puși sub acuzare

Publicat

dosarul mineriadei: fostul premier petre roman și fostul vicepremier gelu voican

Dosarul Mineriadei. Fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu au fost puși sub acuzare de procurorii militari în dosarul „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

De asemenea, au fost puşi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, gl.(r) Vasile Dobrinoiu (fost comandant al Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri a Ministerului de Interne) şi gl.(r) Peter Petre (fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Publicat

meteo în alba, în weekend 26 – 28 aprilie. cum

Cum va fi vremea de Florii. Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Prognoza pe localități. În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Vezi și Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu, antreprenorul din Parlament, îl concurează pe Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

viorelb.jpg

După mai bine de douăzeci de ani de antreprenoriat, a intrat în politică să schimbe regulile jocului. Scrie proiecte de legi pentru susținerea mediului privat, mai puțină birocrație și simplificarea interacțiunilor cu statul. Pune presiune pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură din nordul Transilvaniei. Acum, are un plan pe 20 de ani pentru Cluj-Napoca.

Timp de peste două decenii, Viorel Băltărețu a condus Trend Furniture, companie clujeană care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

15 mai: „Ziua Familiei”, la Aiud. Cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite de Primărie

Publicat

15 mai: „ziua familiei”, la aiud. cuplurile care împlinesc 50

Primăria municipiului Aiud organizează, în data de 15 mai 2024, evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024.

În acest context, cuplurile căsătorite în anul 1974, care domiciliază pe raza municipiului Aiud, sunt invitate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în vederea depunerii certificatului de căsătorie, până în data de 9 mai 2024, ora 16:00.

Informaţii suplimentare se pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe