Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Autoturism strivit sub un stâlp de curent, într-o parcare din Târgu-Jiu

Publicat

stalp cazut masina gorj

Un autoturism a fost distrus, după ce un stâlp de curent a căzut, într-o parcare din Târgu Jiu. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit ISU Gorj, pompierii au fost solicitați să intervină, joi la amiază, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un stâlp care a căzut peste un autoturism.

Incidentul a avut loc în zona parcului Tudor Vladimirescu din municipiul Tg-Jiu.

Citește și FOTO: Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat în afara drumului, în Târgu-Jiu. Un copil a fost rănit

La fața locului s-a deplasat pentru asigurarea măsurilor de prevenire specifice o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu.

Nu sunt înregistrate victime.

Potrivit sursei citate, a fost anunțat furnizorul de energie electrică pentru gestionarea situației și reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O discuție aprinsă la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un bărbat. Ce a făcut după ce a pus mâna pe un cuțit

Publicat

prevenirea bolilor ficatului. metode simple pentru o viață sănătoasă. cât

O discuție aprinsă la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un bărbat. Este vorba despre un bărbat care în timpul unei certe cu un amic de pahar, a pus mâna pe un cuțit. 

Scandalul s-a produs marți, 23 aprilie, într-o locuință din Șibot. Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 24 aprilie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 aprilie 2024, în jurul orei 21.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

IPJ Cluj despre accidentul de pe str. Memorandumului, cu fetița acroșată de o autospecială a Poliției

Publicat

accident 3 e1713942304371.jpg

Poliția Cluj a transmis precizări despre accidentul rutier de miercuri pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, o autospecială de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care, conform primelor date, era condusă în regim prioritar, ar fi acroșat cu oglinda un pieton aflat pe partea carosabilă, respectiv o minoră de 11 ani.

Fetița nu a fost transportată la spital

În urma evenimentului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis, în prima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: ana

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: În perioada 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, va avea loc ediţia a XV-a a Târgului de cArte Alba Transilvana.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Edituri din întreaga ţară, instituţii de cultură și învățământ, asociații culturale și autori individuali îşi prezintă oferta de carte. Publicul are cu acest prilej…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: ”Săptămâna Altfel” la Theodora Golf Club din Ciugud: Aproximativ 2000 de elevi vor învăța tainele golfului

Publicat

video: ”săptămâna altfel” la theodora golf club din ciugud: aproximativ

Pe terenul de golf de Theodora Golf Club, de la Ciugud, aproximativ 2000 de elevi vor ajunge în aceste zile. Este vorba despre o acțiune pe care cei de la cel mai mare teren de golf din România o fac anual. 

O inițiativă care are loc în timpul ”Săptămânii Altfel”, unde elevii fac alte activități față de cele școlare. 

În 2024, la o lecție de golf la Theodora Golf Club s-au înscris aproximativ 2000 de elevi  din Alba Iulia, Teiuș, Abrud, Sebeș, Blaj și Vințu de Jos,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe