Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Bărbat din județul Galați, arestat preventiv pentru comercializarea de substanţe psihoactive

Publicat

galati perchezitii 3

Un bărbat a fost arestat preventiv fiind acuzat de efectuarea de operațiuni neautorizate cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Polițiștii au efectuat percheziții în județul Galați.

Potrivit IPJ Galați, marți, 14 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au desfășurat o acțiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc și a substanțelor psihoactive, cunoscute sub denumirea de „cristale”.

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Barcea, județul Galați, dat în urmărire în baza unui mandat european de arestare.

Acesta este bănuit că ar fi comercializat substanțe psihoactive de tip „cristale” tuturor persoanelor interesate din interiorul unui bar, aflat în satul Podoleni.

Au fost efectuate 3 percheziții domiciliare la 3 locații din județul Galați.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 220 de grame de substanțe psihoactive de tip „cristal”, cu o valoare de piață de 22.000 de lei, precum și 6.500 de lei.

galati perchezitii 2

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de miercuri, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de operațiuni neautorizate cu substanțe psihoactive a fost prezentată Tribunalului Galați, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

„La percheziții au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în weekendul de Paște, în județul Alba. Prognoză meteo: Zile calde, nopți răcoroase

Publicat

cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în weekendul de Paște, în județul Alba. Chiar dacă ziua sunt temperaturi de vară, cei care vor merge la Înviere în aer liber trebuie să știe că nu vor regreta dacă își vor lua cu ei o haină în plus.

La Alba Iulia, temperaturile rămân ridicate în weekend, arată aplicațiile meteo. Sâmbătă vor fi maxime de 24 de grade Celsius, cu minime de 8 grade, iar duminică vor fi 23 de grade Celsius, cu minime de 10.

Este anunțată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevi de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, la Parlamentul European de la Bruxelles

Publicat

foto: elevi de la colegiul național „lucian blaga” din sebeș,

Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de prof. Cornelia Todor și prof. Monica Crișan au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de Uniunea Europeană prin programul Acreditare Erasmus+ Domeniul Educație Școlară.

Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș este beneficiarul Acreditării Erasmus+ Domeniul Educație Școlară pentru perioada…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Clujeanca Maria Borconi a împlinit 100 de ani. Fosta învățătoare a primit cadouri de la primarul Emil Boc

Publicat

boc clujeanca la 100 de ani 1.png

Clujeanca Maria Borconi, care fost învățătoare, a împlinit 100 de ani. Ea a fost vizitată joi de primarul Emil Boc, care i-a dus cadouri și o diplomă, în numele clujenilor.

„Sunteți un model de viață pentru toți clujenii”, i-a spus Emil Boc, care a și complimentat-o.

Clujeanca Maria Borconi a împlinit 100 de ani. Fosta învățătoare a primit cadouri de la primarul Emil Boc

Maria Borconi a primit flori, un coș cu bunătăți, o diplomă, dar și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Androidul romantic”: Silvan Stâncel își lansează al doilea volum de versuri

Publicat

”androidul romantic”: silvan stâncel își lansează al doilea volum de

”Androidul romantic”: Artistul Silvan Stâncel își lansează al doilea volum de versuri. 

Evenimentul are loc la Palatul Principilor din Alba Iulia, în data de 8 mai, de la 18:00.

”Este un volum cât se poate de interesant, este un volum în care cred foarte mult și vă aștept cu mic cu mare pe toți iubitorii de poezie din Alba Iulia să îmi fiți alături pentru a vă bucura de această care” a spus autorul, Silvan Stâncel.

Silvan Stâncel este poet, interpret…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe