Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Bărbat decedat, după ce a fost strivit între două vehicule, în curtea unei societăți comerciale din Râmnicu Vâlcea

Publicat

accident valcea

Un bărbat a murit în urma unui accident de muncă produs în curtea unei firme din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a fost strivit între două vehicule.

Potrivit ISU Vâlcea, paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați, luni dimineață, pentru salvarea unei persoane.

UPDATE: Grav accident de muncă în Râmnicu Vâlcea: Precizările polițiștilor

„Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din Râmnicu Vâlcea a avut loc un accident de muncă.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un auto în incinta unei societăți comerciale ar fi acroșat un alt bărbat, de 54 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care se afla în spatele unei alte autoutilitare staționată în curtea societății.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a declarat decesul persoanei în cauză.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.”

UPDATE ora 10:00: Persoana rănită nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță. Bărbatul avea 54 de ani.

Accidentul a avut loc în localitatea Râmnicu Vâlcea, pe strada Depozitelor, în incinta unei societăți comerciale.

În urma apelului primit prin 112, s-a anunțat o persoana prinsă între două vehicule.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, persoana în cauză a fost găsită în stare de inconștiență, cu multiple leziuni grave.

Potrivit primelor informații, victima este un bărbat, care în momentul producerii accidentului, efectua operațiunile premergătoare tractării unui autovehicul.

La fața locului a fost alocat și un echipaj al SAJ cu medic. Acesta efectuează manevre de resuscitare.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc a mai premiat o clujeancă de 100 de ani. Mesajul primarului

Publicat

iolib e1714823051362.jpeg

Primarul Emil Boc a premiat-o pe Iolanda Vass, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 ani, clujeanca centenară despre care Cluj24 a scris aici.

”Am avut plăcerea unei întâlniri deosebite în care am vorbit despre ce înseamnă o viață trăită bine, despre profesie și familie, despre cum avem grijă de noi, de sănătate și suflet.

Doamna Iolanda Vass a împlinit vârsta specială de 100 ani. Cu acest prilej am oferit, în numele comunității, un premiu reprezentat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A început distribuirea paștilor la Catedrala Încoronării Alba Iulia. Peste o sută de oameni stau la coadă. Program

Publicat

foto video: a început distribuirea paștilor la catedrala Încoronării alba iulia.

Paște 2024. A început distribuirea paștilor la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, sâmbătă după-amiaza, de la ora 15.00. Acestea pot fi luate din zona turnului-clopotniță al catedralei. 

Peste o sută de persoane erau așezate la coadă pentru a primi paștile, încă dinainte de ora 15.00.

Aceștia așteptau pe două rânduri. Grupurile de oameni se întindeau până la Monumentul Unirii.

Sunt pregătite 12.000 de pahare cu paști pentru credincioși.

 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi de peste 10.000 de lei

Publicat

sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi

Sute de mașini și persoane au fost verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Aceștia au dat amenzi de peste 10.000 de lei și au reținut permise.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 320 de persoane și au fost verificate 183 de autovehicule.

Au fost constatate 81 de abateri de natură contravențională, potrivit IPJ Alba. Majoritatea au vizat normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șase pentru Consiliul Județean Cluj. Cine sunt candidații pentru funcția de președinte al CJ

Publicat

cj.jpg

Un număr de șase candidați și-au depus dosarele pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj la alegerile locale din 9 iunie.

Potrivit Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj au fost admise următoarele candidaturi:

Alin Tișe (PNL)

Alexandru Cordoș (PSD)

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe