Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: FOTO: Bărbat rănit, transportat la spital în urma unui accident cu 3 vehicule, în județul Cluj

Publicat

cluj

Accident rutier, marți, în localitatea Mănășturel, județul Cluj.

Pompierii din Dej au intervenit la accident.

cluj

În momentul în care au ajuns la locul intervenției, pompierii au găsit o autoutilitară, o dubă și un autocamion avariate, respectiv trei bărbați ieșiți din vehicule.

Unul dintre ei a avut nevoie de consult medical și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Ulterior, unul dintre autoturisme a fost tractat de una dintre autospeciale, pentru a fi eliberată partea carosabilă.

UPDATE, IPJ Cluj: Polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la accidentul rutier produs pe DN 17,pe raza comunei Cuzdrioara, sat Mănășturel. Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, de 58 de ani, care se deplasa din direcția Dej spre Beclean, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care o preceda, condusă de un bărbat de 42 de ani, în aceeași direcție. În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 42 de ani a fost proiectată înainte, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 57 de ani. Urmare a accidentului, șoferul de 42 de ani a fost transportat la o unitate medicale pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O privire comparativă asupra costului vieții în România și Italia (P)

Publicat

o privire comparativă asupra costului vieții în românia și italia

Când luați în considerare o mutare într-o țară nouă sau planificați o ședere prelungită în străinătate, unul dintre factorii critici de evaluat este costul vieții. În acest articol, analizăm și facem o comparație între România și Italia, două țări europene frumoase care oferă stiluri de viață și experiențe unice.

România, situată în Europa de Est, este cunoscută pentru istoria sa bogată, peisajele uluitoare și accesibilitatea. Bucureștiul, capitala, este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi combătută shrinkflația cu ajutorul ANPC. Retailerii vor fi obligați să marcheze produsele ”ușurate” la gramaj. MODEL

Publicat

guvernul vrea să plafoneze adaosurile la produsele de bază și

Cum va fi combătută shrinkflația cu ajutorul ANPC: Retailerii vor fi obligați să marcheze produsele ”ușurate” la gramaj, pentru care au păstrat același preț. 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a publicat în transparență decizională un proiect de Ordin al Președintelui ANPC, pentru o mai bună informare a consumatorilor.

Proiectul de act normativ stabileşte obligația operatorilor economici de a informa consumatorii complet, corect și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. INCENDIU pornit de la o oală uitată pe foc, la Cluj. Un bărbat de 85 de ani a murit

Publicat

1715801810 pompieri incendiu bun bun.jpg

Un incendiu a izbucnit, miercuri, pe str. Dionisie Roman din Cluj-Napoca. Cauza ar fi o oală uitată pe foc. Un bărbat de 85 de ani a murit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu care a pornit de la o oală uitată pe foc în bucătăria unui apartament situat pe strada Dionisie Roman.

VIDEO. INCENDIU pornit de la o oală uitată pe foc, la Cluj. Un bărbat de 85 de ani a murit

Imediat ce au pătruns în apartament,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: 17 agenți de poliție penitenciară debutanți au depus jurământul la Penitenciarul Aiud

Publicat

foto: 17 agenți de poliție penitenciară debutanți au depus jurământul

Polițiștii de penitenciare debutanți, încadrați la Penitenciarul Aiud, au depus miercuri jurământul de credință.                           

”Penitenciarul Aiud a organizat de-a lungul timpului concursuri din sursă externă pentru ocuparea posturilor vacante la nivelul instituției, concursuri în urma cărora colectivul unității s-a îmbogățit cu oameni tineri, pregătiți să învețe și să facă față provocărilor din sistemul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe