Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Biciclist lovit de o mașină pe o stradă din Iași

Publicat

iasi 2

Un accident rutier a avut loc duminică seara, pe strada Bucium, în municipiul Iași. Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină.

iasi 3

Potrivit ISU Iași, accidentul s-a petrecut la Carrefour Felicia, în municipiul Iași, un biciclist care transporta alimente a trecut pe roșu la trecera de pietoni și a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar.

iasi

Biciclistul  prezenta contuzii la cap, a fost preluat de la EPA de către echipajul SAJ sosit la locul evenimentului și transportat la spital.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la proba de Matematică și Științe ale Naturii. Cerințele pentru elevi

Publicat

evaluare națională 2024 clasa a ii a. subiectele la proba de

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Joi, 16 mai, elevii au susținut proba la Matematică și Științe ale naturii. Rezultatele la testări vor fi comunicate elevilor și părinților și nu se trec în catalog.

Acestea vor fi valorificate la nivelul școlii prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, pentru îmbunătățirea competențelor, acolo unde este cazul, a anunțat ministerul.

Elevii au susținut testări la Limbă și comunicare – scris, Limbă și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se joacă BARAJUL dintre Oțelul Galați și „U” Cluj

Publicat

59cd09bd9cef4 ucluj hero img 1000x600.jpg

Joi, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat data și ora disputării partidei Oțelul Galați – „U” Cluj, primul baraj pentru calificarea în preliminariile Conference League după ce Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României Betano.

Gălățenii au trăit miercuri seara o deziluzie. Au pierdut la loviturile de departajare finala Cupei României Betano și au ratat calificarea în preliminariile Europa League. Cum trupa lui Dorinel Munteanu a terminat sezonul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări propuse la salarizarea bugetarilor care gestionează fonduri europene. Angajații MIPE cer majorări și statut special

Publicat

salariul mediu net a depășit 1000 de euro pe lună,

Salariaţii din Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) organizează proteste, nemulțumiți de nivelul salariilor. Aceștia cer și statut special, având în vedere activitățile complexe din gestionarea fondurilor europene.

Ministrul Adrian Câciu susține că nivelul de salarizare actual al personalului MIPE este la nivelul maxim prevăzut în grila de salarizare pentru familia ocupaţională „Administraţie” (Legea 153/2017). Acesta recunoaște însă că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din Cugir, cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic, pe DJ 107C. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr din cugir, cu dosar penal după ce a fost

Un tânăr de 20 de ani din Cugir este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DJ 107C la Vințu de Jos. Polițiștii au descoperit că nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 15 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce circula cu un moped, pe DJ 107 C, pe raza localității Vințu de Jos.

Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe