Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Biciclist lovit mortal de un TIR, pe un drum județean din Ialomița

Publicat

ialomita mortal

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat, luni dimineață după ce a fost lovit de un TIR pe DJ 101, în județul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, luni dimineață, în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în orașul Fierbinți-Târg s-a produs un accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din județul Buzău conducea un ansamblu de vehicule pe DJ 101, ar fi acroșat un biciclist ce se deplasa pe același sens de mers.

ialomita mortal1

În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din orașul Fierbinți-Târg.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO Transapuseana: A fost recepționat lotul I al celui mai spectaculos drum din Alba. O nouă destinație de vară în județ

Publicat

foto transapuseana: a fost recepționat lotul i al celui mai

FOTO Transapuseana: Vicepreședintele Consiliului Judeațean Alba, Marius Hațegan, a anunțat vineri că instituția a recepționat lucrările la lotul I al unuia dintre cele mai frumoase drumuri din țară. Este vorba despre Transapuseana sau Transalpina de Apuseni. Lotul II va fi recepționat în august. 

Drumul străbate pe de o parte una dintre cele mai frumoase regiuni din țară, cu păduri vechi, neumblate și cu puncte de belvedere aflate pe creasta muntelui, dar totodată și una…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

438081789 1072291041018304 1759389965002682957 n e1714144230971.jpg

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii, deplasare în urma căreia „U” Cluj trebuie să obțină victoria pentru a deveni lider în play-out.

FC Universitatea Cluj vine după o victorie obținută pe teren propriu împotriva echipei Poli Iași, victorie care a îndepărtat-o la opt puncte de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbăta lui Lazăr sau Moșii de Florii, marea sărbătoare care precede Floriile. Tradiții, obiceiuri și semnificații

Publicat

calendar ortodox: 6 octombrie, apostolul toma, patronul arhitecților. de unde

Sâmbăta lui Lazăr sau Moșii de Florii, este o sărbătoare creștină ortodoxă care precede Floriile și Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor (Săptămâna Sfântă).

Această sărbătoare cade în fiecare an în sâmbăta dinaintea Duminicii Floriilor și este celebrată pentru a comemora evenimentul biblic al învierii lui Lazăr din Betania de către Isus Hristos, așa cum este relatat în Evanghelia după Ioan (Ioan 11:1-45).

Învierea lui Lazăr

Potrivit Bibliei,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24. Alexandru Cordoș (PSD): Electoratul de stânga vrea o schimbare. Vor fi schimbări în județul Cluj

Publicat

cordos 2.jpg

Secretarul executiv al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a fost desemnat candidat al social-democraților la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Fost consilier local la Cluj-Napoca, fost senator două legislaturi, în prezent consilier județean, acesta explică în podcastul ”Test de sinceritate”, realizat de Vasile Măgrădean, la Cluj24 de ce a decis să treacă la nivelul următor și să vizeze câștigarea funcției de președinte al CJ Cluj.

Alexandru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe