Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Bijuterii din aur fără acte de proveniență, confiscate de polițiștii de frontieră din Giurgiu

Publicat

aur fara acte vama giurgiu

Mai mult de jumătate de kilogram de bijuterii din aur, fără documente de provenienţă, a fost descoperită de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în bagajele unui cetăţean turc. Acesta a intrat în România, prin PTF Giurgiu, ca pasager într-un autocar.

„Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control un autocar, iar în urma controlului efectuat asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 599 de grame de bijuterii confecţionate din metal de culoare galbenă şi albă, presupus a fi aur.

În cadrul cercetărilor poliţiştii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparţin unui cetăţean turc în vârstă de 40 de ani care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea”, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

Bijuteriile, estimate la o valoare de 149.750 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet.

Agerpres

Sursa foto: www.politiadefrontiera.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Din ciclul „Clujeanul și PALMIERUL”: Palmierii-morișcă de la Grădina Botanică au trecut cu bine iarna

Publicat

palmier 1 e1713263794293.jpg

E de notorietate faptul că românul post-decembrist își satisface nevoia de palmier, de care a fost frustrat atâta și atâta vreme, prin excursii în zone tropicale și mediteraneene. E de ajuns să urmărești paginile de socializare ca să dai peste coloanele nesfârșite de poze ale conaționalilor cu palmierii.

palmierpalmier

Noi, clujenii, suntem favorizați, pentru că avem Grădina Botanică. Aici, palmierii se simt ca acasă. Și clujenii ca la tropice…

FOTO. Din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Acțiune de ecologizare pe valea Ighielului. Voluntarii au reușit să curețe aproape 9 kilometri de albie a râului

Publicat

foto: acțiune de ecologizare pe valea ighielului. voluntarii au reușit

Locuitori din Ighiel și Alba Iulia au derulat în weekend o acțiune de ecologizare a văii Ighielului.

Aceasta a fost organizată sub deviza „Apă curată, pentru o viață sănătoasă”, de către Grupul de Inițiativă Ighiel în colaborare cu Parohia Ortodoxă.

S-au mobilizat oameni de toate vârstele, care, într-un efort comun, au reușit să curețe aproximativ 9 kilometri de albie a râului, de la Lacul Iezer până la intrarea în Ighiel.

Această inițiativă, care a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența. TBL are 800 de angajați și o cifră de afaceri uriașă

Publicat

una dintre cele mai mari companii din alba iulia și a

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența în instanță. Este vorba despre Total Business Land SRL (TBL), care are, în prezent, potrivit siteului propriu, peste 800 de angajați în toată țara. 

Secția a II-a a Tribunalului Alba a admis, în urmă cu câteva zile, cererea companiei și a numit un administrator special. Este vorba despre RTZ & Partners SPRL Filiala Alba.

Înainte de pronunțarea deciziei, și CEC Bank a formulat o cerere de insolvență…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mircea Abrudean, la Porțile de Fier, la inaugurarea unei liniii electrice aeriene: O soluție inteligentă și ecologică

Publicat

ener 1.jpg

CNTEE Transelectrica, companie aflată în portofoliul Secretariatul General al Guvernului, a organizat ieri seară, la sediul SET Porțile de Fier I, Ceremonia de inaugurare a Proiectului de construire a Liniei Electrice Aeriene de 400kV Porțile de Fier – (Anina) – Reșița.

Proiectul reprezintă o investiție de peste 150 de milioane de lei, cu o lungime totală de 117 km și, corelat cu retehnologizarea Stației Electrice de Transformare Reșița care va face posibilă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe