Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Bolid Ferrari, făcut praf între Turda și Cluj, la Copăceni

Publicat

accident ferrari copaceni 1 1000x600.jpeg

O mașină sport marca Ferrari a fost „făcută praf” într-un accident petrecut la Copăceni, între Turda și Cluj. Doi bărbați au ajuns la spital.

Un accident în care a fost implicat un singur autoturism, un bolid marca Ferrari, a avut loc joi după-amiază în localitatea Copăceni.

Doi bărbați au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportați la spital.

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Cum arată viitorul tehnologiei de salvare: Demonstrație în Alba, la Rimetea, cu un Jet-Suit care costă sute de mii de lire

Publicat

video cum arată viitorul tehnologiei de salvare: demonstrație în alba,

Un pilot într-un jet suit a zburat către vârful de pe Piatra Secuiului, de la Rimetea în aproximativ două minute. A fost vorba despre o demonstrație care a avut loc luni, 20 mai, în premieră în România. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna, prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Publicat

doi șoferi din alba iulia și zlatna, prinși de polițiști

Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UBB Cluj lansează platforma INSPIRE, una dintre cele mai avansate structuri de cercetare în sănătate la nivel internațional

Publicat

ubb inspire 1000x600.jpg

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj lansează platforma INSPIRE InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging, una dintre cele mai avansate structuri acamedice și de cercetare din domeniul sănătății la nivel internațional.

UBB Cluj lansează, luni, în cadrul evenimentului INSPIRE Week, Platforma INSPIRE, probabil cea mai avansată platformă de cercetare în InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging din spațiul cuprins între Vestul Europei și China. Este vorba despre una…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drama unor familii care se dezbină, tema de luni a festivalului de teatru de la Alba Iulia: ”La câțiva oameni distanță de tine”

Publicat

drama unor familii care se dezbină, tema de luni a

A doua zi a Festivalului de Teatru ”Povești” din Alba Iulia sta sub semnul familiei. Dacă prima parte a zilei a fost marcată de relația părinte-copil, seara va aduce pe scenă o temă care a afectat zeci de generații, în ultimii 30 de ani: migrația. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe