Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Când socoteala de acasă OMITE jandarmii, prețul e de 7.000 de lei

Publicat

O patrulă de jandarmerie din Gheorgheni a surprins, marți, lângă municipiul Gheorgheni, doi bărbați care transportau lemne fără acte.

Jandarmii i-au surprins pe cei doi la aproximativ 5 kilometri de municipiul Gheorgheni, în zona numită „Csiszer”.

Conform Jandarmeriei Harghita, cei doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 52 de ani, ambii din Gheorgheni, au fost prinși când transportau, cu ajutorul unor căruțe trase de mașini de teren, material lemnos din specia rășinoaselor.

La solicitarea jandarmilor de a prezenta actele legale de proveniență și transport aceștia nu le-au putut prezenta.

Drept urmare, lemnele au fost confiscate, iar cei doi au primit amenzi în valoare de 2.000, respectiv 5.000 de lei.

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENT

Valter Roman și tenebroasa lui carieră de politruc. Și-a dorit un stat independent în Transilvania și a fost general fără o zi de armată

Publicat

valter roman și tenebroasa lui carieră de politruc. Și a dorit

Valter Roman, pe numele său adevărat Ernest Neulander, s-a născut la 7 octombrie 1913, la periferia Oradei într-o familie de evrei mic-burghezi, după cum era ordinea socială stabilită de comunişti. Părinţii lui erau angajați la o bancă din oraş. Destinul său politic îl apropie, fiind sedus iremediabil, de mişcarea comunistă încă de când era în liceu.

„De la vârsta de 15 ani, am făcut parte din organizaţia „Şcolarul Roşu”, condusă de Partid. Nu împlinisem 18 ani când am fost numit, la 8 mai 1931, membru în rândurile lui.

Aceasta s-a întâmplat la Brno în Cehoslovacia, unde mi-am făcut studiile. Pe lângă muncile în sânul Partidului Cehoslovac, lucram şi pe linia organizaţiei revoluţionare a studenţilor străini-secţia română“, scrie Valter Roman în autobiografia din aprilie…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Slovenia a legalizat căsătoria între persoanele de acelaşi sex

Publicat

Parlamentul Sloveniei a legalizat marţi căsătoriile între persoane de acelaşi sex, devenind prima ţară din Europa de Est care a acordat cuplurilor gay acest drept.

Curtea Constituţională a decis deja în iulie că cuplurile de acelaşi sex se pot căsători legal şi pot adopta copii, dar decizia de marţi legalizează în mod oficial decizia, transmite Barrons.

Instanţa a decis că legea anterioară discrimina cuplurile homosexuale, deoarece definea căsătoria ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie şi dădea doar cuplurilor heterosexuale dreptul de a adopta.

 

Slovenia a legalizat căsătoria între persoanele de acelaşi sex: 18 ţări europene care au legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex

 

În total sunt 18 ţări europene care au legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi permit cuplurilor gay să adopte.

Unele ţări europene permit cuplurilor de acelaşi sex să încheie parteneriate civile, dar nu să se căsătorească, şi anume Republica Cehă, Croaţia, Cipru, Estonia, Grecia, Ungaria şi Italia.

Majoritatea ţărilor din estul Europei, precum România şi Rusia, nu au legalizat căsătoriile gay sau parteneriatele civile. MEDIAFAX

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce nu au voie să facă fiicele Alinei Sorescu din cauza divorțului. Artista și Alexandru Ciucu nu au ajuns la un acord (Exclusiv)

Publicat

ce nu au voie să facă fiicele alinei sorescu din

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Între cei doi foști parteneri, lucrurile sunt departe de a se fi liniștit. Celebrul designer a atacat decizia precedentă, care stipula că cele două fetițe ale cuplului vor locui cu mama lor. Primul termen al procesului urmează a avea loc peste doar câteva săptămâni. Până ce instanța se va pronunța, Elena Carolina și Ana Rais nu au voie să facă un anumit lucru. Iată despre ce este vorba!

Fiicele Alinei Sorescu, interdicție din partea tatălui lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt pregătiți de primul termen al procesului de divorț și pare că designerul nu se va lăsa prea ușor. Creatorul de modă este hotărât să lupte pentru cele două fetițe ale sale, cu toate că i-au fost respinse atât ordonanța președințială, cât și recursul…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Iubita lui Răzvan Simion, apariție neașteptată pe internet. Daliana speră să dea lovitura cu noul său proiect

Publicat

iubita lui răzvan simion, apariție neașteptată pe internet. daliana speră

O prezență discretă în spațiul public, iubita lui Răzvan Simion a bifat o premieră și o apariție surprinzătoare în mediul online. De meserie arhitect și designer interior, Daliana Răducan speră să dea lovitura cu noul său proiect.

Noul proiect al iubitei lui Răzvan Simion

Daliana Răducan a studiat în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din Capitală timp de șase ani. A intrat întâia oară în atenția publicului din România cu câțiva ani în urmă, odată cu decizia de a i se alătura lui Dragoș Bucur în proiectul „Visuri la cheie” de la PRO TV. După scurta experiență în fața camerelor de filmat, bruneta a decis să lucreze pe cont propriu.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe