Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Casă cuprinsă de flăcări într-o localitate din Dâmbovița. Un autoturism aflat în garaj s-a făcut scrum

Publicat

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineață, la o gospodărie din satul Viișoara, comuna Ulmi, județul Dâmbovița. Flăcările au distrus acoperișul casei, dar și un autoturism aflat în garaj. Proprietarul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul a izbucnit în jurul orei 03.00, la o casă și o anexă din comuna Ulmi sat Viișoara.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgoviște cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Sosiți la locul evenimentului pompierii au constatat că flăcările se manifestau la nivelul acoperișului casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și au cuprins și un garaj, în interiorul căruia se afla un autoturism.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit un atac de panică.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Măsuri pentru ieftinirea facturilor la curent și gaz. Ministerul Energiei pregătește îmbunătățirea schemei de compensare-plafonare

Publicat

măsuri pentru ieftinirea facturilor la curent și gaz. ministerul energiei

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta îmbunătățirea schemei de compensare/plafonare. Prin aceasta, facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini, susține ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Se va pune o presiune şi mai mare pe furnizori pentru reducerea preţurilor, potrivit sursei citate.

„Săptămâna aceasta ne pregătim de o optimizare a acestei scheme prin care preţurile la factură ar putea să mai scadă. În niciun caz nu vor creşte, pentru că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă PNL Alba: Trei liberali din Alba conduc alegerile prezidențiale, europarlamentare și locale pentru PNL

Publicat

comunicat de presă pnl alba: trei liberali din alba conduc

PNL Alba transmite într-un comunicat de presă că ”PNL i-a desemnat ieri pe cei trei lideri liberali care vor conduce la nivel național campaniile din acest an ale partidului.

Toți sunt liberali cu origini în Alba, cea mai performantă organizație PNL din România.

Dan Motreanu, europarlamentar și în prezent, președintele PNL Giurgiu, plecat din rândul PNL Alba este cel care va coordona campania pentru alegerile prezidențiale, din luna septembrie.

Dan Motreanu este cel care s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum au descoperit polițiștii din Alba un autoturism furat din Marea Britanie. Șoferul, tras pe dreapta pentru viteză prea mare

Publicat

cum au descoperit polițiștii din alba un autoturism furat din

Polițiștii din Alba au depistat un tânăr care conducea un autoturism ce figura ca fiind furat din Marea Britanie. Acesta a fost descoperit în timpul unei acțiuni a Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva.

Acțiunea a avut loc în data de 23 martie, iar polițiștii au comunicat depistarea mașinii, trei zile mai târziu, în data de 26 martie 2024. 

Șoferul a fost tras pe dreapta  în jurul orei 10.50, la kilometrul 316 al sensului Orăștie – Sebeș, în timp ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Instanța clujeană RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa

Publicat

1711463497 bogdan buta facebook bun.jpg

Judecătorii clujeni au respins cererea fondatorului UNTOLD, Bogdan Buta, de ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa.

„Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale formulată de reclamantul BUTA IOAN BOGDAN în contradictoriu cu pârâtii ALEXA LIVIU DORU ALIN si PAGINA CIUDATULUI SRL în calitate de titular al dreptului de folosintă al paginii web www.ziardecluj.ro si de radiodifuzor al postului de televiziune NCN (licentă natională)…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe