Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Casă distrusă de flăcări într-o localitate din Suceava. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 4 ore

Publicat

suceava incendiu casa

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri la o casă aflată în localitatea Cotârgași, județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, Detașamentul Vatra Dornei și cei ai Punctului de lucru Crucea, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Borca și Broșteni, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cotârgași (Broșteni).

suceava incendiu casa1

La sosirea echipajelor, ardeau mansarda locuinței și o anexă , cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

Au ars mansarda locuinței, construită din lemn și acoperită cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și anexa pe o suprafață de aproximativ 32 de metri pătrați. S-au degradat parterul și etajul locuinței, elemente de tâmplărie, materiale textile și alte bunuri din interior.

suceava incendiu casa2

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:45, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și construcțiile învecinate.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sărbătoarea Libertății de la Blaj,18-19 mai. Program: Smiley, Carla`s Dreams și un mare spectacol folcloric

Publicat

sărbătoarea libertății de la blaj,18 19 mai. program: smiley, carla`s dreams

Sărbătoarea Libertății de la Blaj se desfășoară în acest an sub semnul bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabin Sărmaș: Proiectul metroului din Cluj este, de departe, cel mai întârziat din PNRR. Arată blocajul Primăriei

Publicat

sabinel 1000x600.jpeg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a declarat că știa că proiectul metroului din Cluj-Napoca este întârziat, înainte de declarația ministrului MIPE, Adrian Câciu.

”Avem termen 2026 să cheltuim banii pentru metrou, vorbim despre metrou, și suntem, de departe, cel mai întârziat proiect din PNRR.

Primăria nu poate face o selecție de companie care se ocupă de dirigenție, ceea ce arată blocajul în care se află Primăria astăzi, o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimente în Alba, până la finalul lunii mai 2024. PROGRAM: concerte, spectacole, teatru, concursuri sportive, tradiții, istorie

Publicat

evenimente în alba, până la finalul lunii mai 2024. program:

Evenimente în Alba. În luna mai s-a dat startul evenimentelor și festivalurilor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. Urmează Sărbătoarea Libertății de la Blaj, Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, Noaptea Muzeelor și alte manifestări interesante, pentru toate vârstele.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

castel 6 e1715955496765 1000x600.jpeg

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și Fundația „Tradiții Transilvane” prezidată de Elek Nagy, care a contribuit cu peste 3 milioane de euro.

La ceremonia de deschidere a fost prezent și vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, care a spus că scopul Fundației ”Tradiții Transilvane”…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe