Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Cel mai rapid și inedit mod de a ajunge la Electric Castle: cu elicopterul! Călătoria Cluj-Bonțida durează doar 15 minute

Publicat

elicopter bontida cluj 2.jpeg

VIP-urile Electric Castle, dar nu numai, pot ajunge la Castelul din Bonțida cu elicopterul, printr-o călătorie de doar 15 minute din Cluj-Napoca. 

Pentru cei care doresc să evite traficul și să ajungă rapid la festival, o creatoare de modă stabilită în Germania oferă posibilitatea de transport cu elicopterul.

Andrada Ona deține brandul Zoe Ona în Germania, dar și o fabrică de textile în România. Într-un interviu pentru Cluj24, ea mărturisește că timpul nu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Motivul pentru care un bărbat din Lupșa a fot reținut de polițiști. Pentru ce faptă penală va ajunge în fața magistraților

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat de 57 ani din Lupșa va ajunge în fața magistraților din Câmpeni, după dce nu va respectat un ordin de protecție. Deși bărbatul nu avea voie să se apropie de casa unei femei de 56 de ani din localitate, acesta a ignorat măsura. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Un minor din Teiuș a fost prins de polițiști la volanul unei mașini. S-a ales cu dosar penal

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost prins miercuri de polițiștii din Teiuș, la volanul unei mașini, pe o stradă din oraș. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Diana Șoșoacă, dată afară din plenul Parlamentului European. A întrerupt mai multe luări de cuvânt

Publicat

sosoaca.jpg

Diana Șoșoacă a fost escortată, joi dimineață, din ședința Parlamentului European, în timpul dezbaterii privind realegerea Ursulei von der Leyen în fruntea Comisiei Europene.

Momentul a fost surprins în cadrul transmisiunii în direct a dezbaterilor, când, în timpul discursului europarlamentarei Renew Europe Valérie Hayer, Diana Șoșoacă a început să strige din tribună.

Momentul poate fi urmărit mai jos, la minutul 10:13:00.

Metsola a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Consumul de alcool și discuțiile aprinse au dus la un scandal într-o familie din Zlatna. O femeie a fost nevoită să sune la 112

Publicat

consumul de alcool și discuțiile aprinse au dus la un

O femeie din Zlatna a sunat la 112 după ce a fost agresată de către concubin. Agresiunea s-a petrecut miercuri, 17 iulie, iar în urma intervenției polițiștilor, bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe