Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: Chiar dacă nu toți văd luminițele din brad, copiii cu deficiențe de vedere din Botoșani au vestit Nașterea Mântuitorului

Publicat

267745331 5013458802007065 9165085899100256588 n 1000x600.jpg

Doamnele din Organizația Femeilor Social Democrate au fost ajutoarele lui Moș Crăciun, într-una dintre cele mai frumoase misiuni din această perioadă: întâlnirea cu copiii cu deficiență de vedere din Botoșani.
 Chiar dacă nu toți văd luminițele din brad, nici ce culoare are cerul sau doar își imaginează cum arată Moșul, au pășit împreună cu părinții lor și cu prietenii care au venit să îi colinde, în atmosfera de sărbătoare creată pe scena Teatrului Mihai Eminescu. O poveste cu copiii care simt Crăciunul și îl desenează cu ochii minții!
Cei 20 de băieți și fete cu deficiențe de vedere l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu colinde și poezii și au primit la schimb daruri minunate: jucării, jocuri adaptate cerințelor lor, dulciuri și căciulițe călduroase.
„A fost o experiență emoționantă, prin care am încercat să aducem Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului mai aproape de sufletele lor. Ne-au dăruit, la schimb, lumina şi căldura din inimile lor, mult mai puternice decât putem noi crede. Copiii sunt minunaţi și niciun obstacol nu ar trebui să îi împiedice să zâmbească. Iar noi, adulții, trebuie să fim lângă ei și să le facem viața frumoasă” a declarat Cristina Breșug, consilier județean PSD.

Vezi mai mult pe Botosani24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Firmele de curierat vor raporta la ANAF detalii legate de expeditor, destinatar și colete. Proiect pe ordinea de zi a Guvernului

Publicat

colet pixabay free 1000x600.jpg

Firmele de curierat și servicii poștale ar urma să raporteze ANAF detalii referitoare la persoanele care au plătit ramburs (la livrare) pentru produsele comandate online, conform unui proiect de OUG aflat pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri.

Documentul poate fi consultat AICI. Informațiile se regăsesc la articolul 3.

“În scopul asigurării conformării fiscale, furnizorul de servicii poștale de trimitere contra ramburs este obligat, sub rezerva respectării inviolabilității secretului corespondenței, să furnizeze lunar, organului fiscal central informații referitoare la trimiterile poștale care au ca și particularitate achitarea de către…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Clujul a depus proiectul metroului la Agenția de Mediu. Se pot depune obiecții până pe 26 iunie. Urmează o nouă dezbatere

Publicat

metrou.jpg

Proiectul metroului a mai fost supus dezbaterii publice, însă acum intră în faza obținerii avizului de mediu și este necesară din nou consultarea opiniei publice. Agenția de Protecție a Mediului Cluj așteaptă sugestii din partea cetățenilor până la data de 26 iunie 2022.

Primăria Cluj-Napoca anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul de metrou.

Tipul deciziei posibile luate de APM Cluj poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc la Casino Parcul Central Simion Bărnuțiu din Municipiul Cluj-Napoca, în data de 23.06.2022, începând cu orele 16.00 precum și în regim electronic- teleconferinţă.

Invitațiile de participare la teleconferință vor fi transmise înainte de dezbatere, în baza înscrierilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ALBA: Șapte cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore. Situația infectărilor în localitățile din județ, 18 mai

Publicat

test covid pixabay 1000x600.jpg

Au fost înregistrate 7 cazuri COVID noi, în ultimele 24 de ore, în județul Alba, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică (DSP) miercuri, 18 mai.

Numărul cazurilor active în județ este de 104.

De la începutul pandemiei, în județ au fost 53.841 cazuri confirmate, 52.447 persoane vindecate, 1.290 decese. În același interval au fost procesate 466.235 teste, din care 356.851 PCR și 109.384 rapide.

În ultimele 24 de ore au fost făcute 359 testări: 184 PCR (45 la DSP și la 136 la spitalul județean) și 178 teste rapide.

Cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore în județul Alba

Mediul urban – 6 cazuri

Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

”Pas istoric”: Finlanda și Suedia și-au depus cererile de aderare la NATO

Publicat

nato

Finlanda și Suedia și-au depus cererile de aderare la NATO, a declarat miercuri secretarul general al alianței militare, Jens Stoltenberg, citat de CNN.

„Cererile pe care le-ați depus astăzi reprezintă un pas istoric. Aliații vor lua acum în considerare următorii pași pe drumul vostru spre NATO”, a declarat Stoltenberg după ce a primit cererile de la ambasadorii Finlandei și Suediei la sediul NATO din Bruxelles.

„Interesele de securitate ale tuturor aliaților trebuie să fie luate în considerare și suntem hotărâți să analizăm toate aspectele și să ajungem la concluzii rapide”.

Stoltenberg a făcut aceste comentarii alături de Klaus Korhonen, ambasadorul Finlandei la NATO, și Axel Wernhoff, ambasadorul Suediei la NATO.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate