Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Cinci persoane rănite, printre care și doi copii, după impactul dintre trei autoturisme, într-o localitate din Ialomița Slobozia

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, după-amiaza, în cartierul Slobozia Nouă, din municipiul Slobozia, județul Ialomița. Cinci persoane, printre care și doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre trei autoturisme.

Potrivit ISU Ialomița, astăzi, în jurul orei 11:00, salvatorii de la Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

La fața locului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița-substația Slobozia.

În urma impactului dintre cele trei autoturisme, au rezultat cinci victime conștiente, doi minori și trei adulți.

Conform sursei citate, victimele au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele SMURD și SAJ, ulterior toate victimele au refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului și sablare carosabil.

Polțiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Criza din Orientul Mijlociu a apreciat dolarul și aurul

Publicat

dolari e1597827530748.jpg

Creșterea în martie a prețurilor din Statele Unite cu 3,5% a redus semnificativ pariurile pe o scădere a dobânzilor de către Rezerva Federală iar moneda americană s-a apreciat cu rapiditate, ea fiind considerată drept un „refugiu” în perioadele complicate pe plan internațional.

Investitorii și-au restrâns plasamentele pe activele considerate riscante, cum sunt euro și monedele de la marginea zonei, fiind influențați și de creșterea tensiunilor militare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MARȚI: Jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul MApN din Micești. Accesul populației în zonă, interzis

Publicat

marȚi: jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul mapn din

Jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul MApN din Micești. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba organizează marți, 16 aprilie, ședințe de tragere în poligonul MApN aflat în cartierul Micești din Alba Iulia.

Astfel, între orele 09:00 – 15:00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor executa ședințe de tragere în poligonul de tragere de garnizoană M.Ap.N. Micești – Alba Iulia.

Accesul populației este interzis pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. CFR Cluj – FSCB, 0-1. Clujenii sunt învinși pe teren propriu și pierd șansa de a se apropia de lider

Publicat

cfr fcsb 3.jpg

CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj este învinsă pe teren propriu și se depărtează la 13 puncte de lider. 

Echipele de start

CFR Cluj: Sava – Manea, Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Birligea, Otele
REZERVE: Balgradean, Hindrich – Malico, Mogos, Kresic, Aussi, Filip, Fica, Kaddouri, Serebe,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Locuințe din Cluj-Napoca, vândute și cu 6.000 de euro pe metru pătrat în câțiva ani. Previziunile specialiștilor din real estate

Publicat

cluj napoca facebook emil boc.jpg

Locuințele din Cluj-Napoca vor continua să se scumpească, iar ritmul de creștere, chiar dacă este accelerat, este unul sustenabil pe termen lung, spun experții din domeniul imobiliar. În câțiva ani, este posibil ca unele locuințe să se vândă și ci 6.000 de euro metrul pătrat, arată aceștia.

Practic, este posibil ca să avem și prețuri duble față de cele solicitate în prezent cumpărătorilor. Orașul are toate atuurile necesare pentru a atrage business,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe