Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Coadă de mașini pe câțiva kilometri, la ieșire din țară prin punctul de frontieră Nădlac II. Din ce cauză așteaptă românii la ieșire din țară

Publicat

oada masini nadlac ii 1

Coloană de autoturisme pe câțiva kilometri , marți seară, la ieșire din țară prin Punctul de Frontieră Nădlac II.

De circa două ore nicio mașină nu a înaintat spre punctul de control din frontieră. Sute de români care vor să treacă granița în Ungaria au de așteptat câteva ore bune, din cauza așa-zisului schimb de ture de la poliția de frontieră.

oada masini nadlac ii 2

Unul dintre șoferi aflați în coloană ne-a declarat ”Am încercat să ne interesăm de ce stăm atât de mult la vamă și ni s-a spus că schimbul de tură de la poliția de frontieră se face la ore diferite, la români și la unguri. Tot sistemul este blocat, din cauza faptului că ora României diferă de ora Ungariei, iar schimburile de tură nu sunt sincronizate.”

În mod normal, nu ar trebui să fie nicio problemă, pentru că sistemul de verificare a actelor funcționează continuu, nu se oprește și repornește la fiecare schimb de tură.

Pe harta interactivă a poliției de frontieră apare o ”mică” aglomerație pentru autoturisme, la ieșire din țară prin Vama Nădlac. Aici, potrivit poliției de frontieră, autoturismele au de așteptat circa 30 de minute, motivul fiind ”lipsă personal al autorităților de frontieră maghiare”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fostul director Romarm achitat într-un dosar cu achiziții făcute de Fabrica de Armament Cugir. Flagrant într-o cameră de hotel

Publicat

fostul director romarm achitat într un dosar cu achiziții făcute de

Un dosar instrumentat de DNA care a pornit de la o acihiziție la Fabrica de Arme Cugir s-a terminat recent pe rolul Curții de Apel București. 

Mai exact, Nicuşor-Mircea Mihai, fost director comercial în cadrul companiei Romarm, a fost achitat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu şi complicitate la cumpărare de influenţă, într-un dosar în care a fost acuzat de DNA că a intervenit pentru ca fabrica de armament de la Cugir să cumpere de la o prietenă mii de genţi speciale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ITM Alba: Amenzi de 41.000 de lei și zeci de avertismente date de inspectorii de muncă după controale la firme din județ

Publicat

itm alba 963x600.jpg

Inspectorii de muncă din Alba au dat amenzi de 41.000 de lei și au aplicat zeci de avertismente după controale la firme din județ.

În perioada 18 – 22 septembrie, în domeniul relațiilor de muncă au fost verificați 44 de angajatori, care au în total 889 de salariați.

Inspectorii au identificat 101 nereguli și au aplicat 12 sancțiuni: șase amenzi în valoare totală de 22.000 de lei și șase avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu se conduce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mandorlini (CFR Cluj): Îmi doresc ca brigada de arbitri să nu fie INFLUENȚATĂ de presiunea pusă pe arbitraje în aceste zile

Publicat

1695631056 mandorlini.jpg

CFR Cluj întâlnește, luni seara în Giulești, pe Rapid, în meciul care încheie etapa a 10-a a Superligii la fotbal. Antrenorul Andrea Mandorlini a prefațat, într-o conferință de presă, partida.

„Cristiano Bergodi este un antrenor bun, e deja de mulți ani în România, echipa lui este una puternică. Este un meci important, trebuie să ne comportăm mai bine decât în meciul cu Petrolul. Nici un meci nu seamănă cu altul. Deși n-am mai câștigat de 3 meciuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Val de aer polar peste România, după mai multe zile cu temperaturi de vară. Prognoza meteo în săptămâna 25 septembrie-1 octombrie

Publicat

val de aer polar peste românia, după mai multe zile

Deși intrăm în ultima săptămână din septembrie, sunt anunțate temperaturi în creștere, mai mari decât cele normale pentru data din calendar. Se anunță zile frumoase, călduroase, cu temperaturi maxime cuprinse între 27 și 29 de grade Celsius, la nivelul întregii țări.

Apoi, din prima zi a lunii octombrie se răcește semnificativ, când este așteptat un val de aer arctic peste țara noastră.

Potrivit prognozemeteo.ro, vremea caldă va persista până în ultima zi a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe