Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Colegiul Emil Racoviță, școala clujeană cu peste 80 de elevi olimpici. Cum sunt recompensați cei cu rezultate de excepție

Publicat

racovita.jpg

Colegiul Național “Emil Racoviță” (CNER) din Cluj-Napoca a avut în anul școlar trecut peste 80 de elevi care au participat la olimpiade naționale și internaționale.

Mulți dintre aceștia au avut rezultate de excepție, iar școala i-a recompensat incusiv cu bani.

Printre ei, elevi care au “strălucit” la olimpiade internaționale la două discipline, sau care dețin chiar recorduri europene.

Colegiul Emil Racoviță, școala clujeană cu peste 80 de elevi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Trei tineri reținuți de polițiștii clujeni pentru TRAFIC de droguri

Publicat

politie 1 e1667205038903.jpg

Trei tineri, de 23, 25 și 29 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii clujeni pentru trafic de droguri.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a 3 persoane, cu vârste de 23, 25 și 29 de ani, cercetate sub aspectul săvârşirii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

JL Bourg – U-BT Cluj, 84-73. Clujenii PIERD și al doilea meci din EuroCup

Publicat

u bt.jpg

U-BT Cluj a pierdut, miercuri seara, și a doua partidă din EuroCup, de această dată în Franța, în fața finalistei din sezonul trecut, JL Bourg, scor 84-73.

Începutul a fost echilibrat, dar după 10 minute, gazdele au reușit să se desprindă, conducând cu 24-15.

Clujenii au fost ceva mai eficienți de la distanță și au reușit chiar să preia conducerea în cel de-al doilea sfert. JL Bourg a revenit în avantaj, conducând la pauză cu 42-36.

JL Bourg –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aurul BATE toate recordurile. Prețul gramului a ajuns la un nou maxim

Publicat

aur pixabay e1727872960561.jpg

Atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului a ridicat nivelul aversiunii față de risc și a înmulțit plasamentele în actice considerate drept sigure precum aurul, dolarul american, francul elvețian sau yenul japonez.

Gramul de aur a crescut în 26 septembrie la 382,8727 lei, însă miercurea aceasta a fost atins un nou maxim istoric de 383,4311 lei, evoluție la care a contribuit aprecierea monedei americane în timp ce metalul galben se tranzacționa pe piețele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cluj Symphony Experience, la Sala Polivalentă. Subcarpați, Holograf sau Hara, acompaniate de orchestra Filarmonicii Transilvania

Publicat

cse concert.jpg

Festivalul Cluj Symphony Experience, care va avea loc între 4 și 6 octombrie, se mută în Sala Polivalentă pentru ca publicul să se poată bucura la maximum de concertele extraordinare. Prognoza meteo indică ploi în toate cele 3 zile de festival.

Cluj Symphony Experience, festivalul unic în România care aduce împreună stilurile muzicale precum rock, pop și muzică simfonică, începe în weekend la Cluj.

Experimente artistice și concerte în premieră…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe