Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Coliziune între două autoturisme pe un drum din Gorj. Trei persoane au fost rănite

Publicat

accident gorj

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc, marți seară în localitatea Mușetești, în județul Gorj. Trei persoane au fost rănite după impactul dintre două mașini.

Potrivit IPJ Gorj, în jurul orei 17:30 am fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Mușetești, satul Grui, în care au fost implicate 2 autovehicule.

accident musetesti gorj

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare o ambulanta SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri TârguJiu, precum și 2 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului au rezultat 3 victime care erau conștiente și nu erau încarcerate (2 bărbați în vârstă de 44, respectiv 51 de ani și o femeie în vârstă de 59 de ani).

accident musetesti gorj.1jpg

Au fost evaluate medical la fața locului, iar ulterior au fost transportate la UPU Târgu Jiu.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Publicat

live video: cum arată noua policlinică din alba iulia. noul

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia va fi mutat din locația actuală în clădirea reabilitată și extinsă din incinta spitalului.

În prezent, ambulatoriul de specialitate funcționează pe strada Mușețelului, nr. 2, la o distanță semnificativă de Spitalul Județean Alba.

Cum au evoluat lucrările pe parcursul unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din Sebeș, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

tânăr din sebeș, testat pozitiv la substanțe psihoactive. unde a

Un tânăr de 19 ani din Sebeș a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv joi seara, pe strada Parcul Arini din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 20:40, polițiștii rutieri din Sebeș au oprit, pentru control, pe strada Parcul Arini din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Sebeș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Adolescent de 16 ani din comuna Vadu Moților, cercetat de polițiști. A condus o motocicletă neînmatriculată, fără permis

Publicat

adolescent de 16 ani din comuna vadu moților, cercetat de

Un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna Vadu Moților este cercetat de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, fără să dețină permis. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Câmpeni au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Vadu Moților, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 139 din localitate, fără a avea plăcuțele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A găsit un card uitat într-un bancomat din Sebeș și a scos de pe el 1.500 de lei. Bărbat din Gârbova, cercetat de polițiști

Publicat

card atm bancomat pixabay 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Gârbova este cercetat de polițiști pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. În timp ce se afla în incinta unei bănci din municipiul Sebeș, acesta ar fi sustras 1.500 de lei de pe cardul unei femei, uitat de aceasta în interiorul unui bancomat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Gârbova, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe