Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Coliziune mortală pe un drum din Giurgiu. Un bărbat și-a pierdut viața

Publicat

giurgiu 4

Un bărbat de 52 de ani a murit în urma unui grav accident rutier produs, joi noaptea, pe DN 5 în județul Giurgiu. Impactul violent s-a produs între un autoturism și un TIR.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN5, în zona localității Plopșoru.

giurgiu 2

În eveniment au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane și un autotren.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

gkiurgiu 3

”Din nefericire, pentru pasagerul autoturismului nu s-a mai putut face nimic, personalul medical al SAJ declarând decesul acestuia”, au declarat reprezentanții ISU Giurgiu.

Conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

gkiurgiu1

Pompierii au deconectat bornele autoturismului pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant.

FOTO: Coliziune mortală pe un drum din Giurgiu. Cum s-a produs accidentul

Potrivit IJ Giurgiu, la data de 26 august, la ora ora 01.27, pe DN 5, în afara localității Plopșoru județul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autocamion parcat.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat, de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, pasager pe locul din dreapta față, al autoturismului.

De asemenea, conducătorukl autoturismului a fost rănit, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Corneliu Mureșan: Mercedes și Bosch au transformat Alba într-un pol economic datorită investițiilor acordate de Guvernele PSD

Publicat

corneliu mureșan: mercedes și bosch au transformat alba într un pol

Investițiile realizate de Mercedes și Bosch, care și-au început activitatea în Alba datorită suportului guvernamental acordat de PSD, dar și construcția autostrăzilor, sprijinită de guvernele social-democrate, au transformat județul Alba într-un pol economic puternic și competitiv, cu impact pozitiv asupra PIB-ului pe cap de locuitor și asupra calității vieții locuitorilor, a declarat Corneliu Mureșan, președintele PSD Alba, într-un comunicat de presă. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr-o gospodărie din Șibot. Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere

Publicat

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr o gospodărie din Șibot. suspectul

Șapte miei frumoși, furați noaptea dintr-o gospodărie din Șibot. Suspectul i-a luat cu mașina, dar nu avea permis de conducere, spun polițiștii. El a fost reținut pentru furt calificat și conducere fără permis.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandalagiul din cartierul Plopilor, condamnat la 9 luni închisoare cu executare pentru lovire și distrugere. A bătut un vecin

Publicat

scanda 1.jpg

Scandalagiul din cartierul clujean Plopilor, care are dosare penale, a fost amendat de nenumărate ori de polițiști și internat la Psihiatrie, și despre Cluj24 a mai relatat, a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 9 luni și 20 de zile de închisoare cu executare pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

Potrivit dispozitivului sentinței de la jumătate lunii iulie, instanța l-a condamnat pe Federiga Jan Andrei la 6 luni închisoare, pentru săvârșirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de viteză și tonaj pe un pod de pe DJ 107 lângă Alba Iulia. Care este motivul. Rutele ocolitoare

Publicat

restricții de viteză și tonaj pe un pod de pe

Consilierii județeni din Alba au aprobat, în iulie, aplicarea unor restricții de circulație pe podul de pe DJ 107 în localitatea Teleac, în apropiere de Alba Iulia.

Citește mai departe