Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Coliziune mortală pe un drum din Giurgiu. Un bărbat și-a pierdut viața

Publicat

giurgiu 4

Un bărbat de 52 de ani a murit în urma unui grav accident rutier produs, joi noaptea, pe DN 5 în județul Giurgiu. Impactul violent s-a produs între un autoturism și un TIR.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN5, în zona localității Plopșoru.

giurgiu 2

În eveniment au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane și un autotren.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

gkiurgiu 3

”Din nefericire, pentru pasagerul autoturismului nu s-a mai putut face nimic, personalul medical al SAJ declarând decesul acestuia”, au declarat reprezentanții ISU Giurgiu.

Conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

gkiurgiu1

Pompierii au deconectat bornele autoturismului pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant.

FOTO: Coliziune mortală pe un drum din Giurgiu. Cum s-a produs accidentul

Potrivit IJ Giurgiu, la data de 26 august, la ora ora 01.27, pe DN 5, în afara localității Plopșoru județul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autocamion parcat.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat, de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, pasager pe locul din dreapta față, al autoturismului.

De asemenea, conducătorukl autoturismului a fost rănit, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Cine sunt românii care nu primesc banii înainte de Sărbătorile de Paște

Publicat

poșta română, anunţ despre livrarea pensiilor. cine sunt românii care

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a anunțat că livrează pensiile românilor înainte de Paște, iar situațiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepționale. 

Potrivit reprezentanților companiei, Poșta Română a început livrarea pensiilor din data de 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora. Se estimează că până la sfârşitul zilei de vineri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Poliția Locală Cluj-Napoca ajută o familie de rățuște să ajungă în Canalul Morii

Publicat

politia locala rate scaled.jpg

O familie de rățuște a fost escortată de un polițist local prin centrul orașului Cluj-Napoca, vineri dimineață. 

Un polițist local s-a remarcat în dimineața zilei de vineri, 3 mai. Agentul Ionuț Mazăre a ajutat o rață și bobocii acesteia să ajungă la Canalul Morii, după ce acestea „s-au rătăcit” în centrul Clujului.

Agentul de poliție a însoțit grupul de rațe de pe strada Mihai Eminescu până pe strada Iuliul Hosu. Odată ajuns aici, polițistul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

raport reporteri fără frontiere: serviciile secrete din românia vor influență

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

lumina sfântă: miracolul luminii de la ierusalim. controversele din jurul

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe