Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Craiova bate Clujul la Târgul de Crăciun. Oraşul din Oltenia, pe locul 2 în Europa

Publicat

targ craciun craiova 11.jpg

Oraşele şi primarii lor concurează sub diferite aspecte, de la nivel de trai, fonduri atrase, curăţenie şi până la frumuseţe. Unul dintre ultimele criterii sunt şi târgurile de Crăciun. La acest capitol, municipiul Craiova se situează, surprinzător, pe locul 2 între oraşele europene şi, implicit, pe primul loc în România. Cluj-Napoca nu figurează în acest top.

 

Cum a ajuns târgul din Craiova al doilea în Europa

Selecţia şi clasificarea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE VIDEO. Defilare de Ziua Armatei Române la Cluj-Napoca. Elicoptere militare survolează orașul

Publicat

ziua armatei 1 e1729839313438.jpg

Divizia 4 Infanterie Gemina organizează, vineri, începând cu ora 10.00, la Monumentul „Glorie Ostașului” Român din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca un eveniment pentru a marca Ziua Armatei Române.

Detaşamentul de onoare va fi constituit din militari ai Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca”, Batalionului 400 Sprijin  „Feleacu” și Muzica Militară a Brigăzii 81 Mecanizată…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferul care a produs accidentul mortal de la Viișoara, depistat și reținut 24 de ore

Publicat

catuse la miini bun e1656240669503.jpg

Referitor la accidentului rutier de joi seara din jurul orei 22:30, înregistrat pe DJ 150, strada Unirii din comuna Viișoara, soldat cu decesul unei persoane, Poliția Cluj a transmis că a fost identificat autorul, după ce fugise de la locul faptei, acesta fiind de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Turda.

Bărbatul a fost depistat, vineri, în jurul orei 11.00, de către un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, pe o stradă din municipiul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj – Sepsi, 3-3. Punct obținut de clujeni in extremis

Publicat

cfr 2.jpg

CFR Cluj a întâlnit-o pe Sepsi, vineri seara, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal. Clujenii erau pe locul 3 cu 19 puncte, în timp ce Sepsi era pe locul 8 cu 17 puncte. Clujenii smulg un punct in extremis, reușind să egaleze, 3-3, în minutele de prelungire. Au înscris Kamara (min.52), Postolachi (min.86 și 90+2), respectiv Coman (min.37), Ciobotariu (min.58) și Ștefan (min.83). 

Echipe de start:

CFR Cluj: Mihai Popa – Simao Rocha, Bolgado, M. Ilie,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează licitație publică pentru închirierea unui spațiu comercial

Publicat

aeroport cluj facebook e1697388437167.jpg

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj organizează licitație publică pentru închirierea unui spațiu comercial de 35 mp, destinat activităților auxiliare.

Aeroportul Internațional Cluj anunță organizarea unei licitații publice  data de 30 octombrie 2024, de la ora 09:00, pentru închirierea unui spațiu comercial de 35 mp.

Spațiul are destinația de depozit pentru desfășurarea unor activități auxiliare și servicii specifice utilizatorilor aeroportului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe