Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Cum arată Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș, după lucrări de reabilitare

Publicat

foto: cum arată liceul cu program sportiv „florin fleșeriu” din

Corpul principal de clădire aparținând Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș a fost reabilitat prin intermediul unei finanțări nerambursabile obținute de către Primărie pentru un proiect integrat, din care fac parte patru instituții de învățământ.

Potrivit primarului Dorin Nistor, în plus au fost asigurate și fonduri de la bugetul local pentru asigurarea cofinanțării și pentru susținerea tuturor lucrărilor și dotărilor necesare.

„Astfel, a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Temperaturile scad brusc și vom avea parte de furtuni

Publicat

nori furtuna 3 1000x600.jpg

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a precizat că în România se va produce o inversiune termică, iar în zilele de joi și vineri vom avea temperaturi de maxim 28 de grade. Potrivit acesteia, în toată țara vor scădea temperaturile și vom avea parte de furtuni, vijelii și intensificări ale vântului.

Citește mai departe

EVENIMENT

ASTĂZI: Circulație restricționată temporar pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna. Precizările CNAIR

Publicat

o tânără din ungaria a ajuns la spital după ce

Circulația rutieră urmează să fie restricționată temporar miercuri, 27 iulie, pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna, pentru traversarea drumului național de către participanții la o competiție sportivă internațională. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Universitatea Olimpia Cluj are un nou ANTRENOR. Este multiplu CAMPION Național cu grupele de juniori de la FC Universitatea

Publicat

olimpia cluj.jpg

Universitatea Olimpia Cluj are un nou antrenor. Călin Sălăgean este multiplu Campion Național cu grupele de juniori de la FC Universitatea.

„Universitatea Olimpia Cluj anunță numirea domnului Sălăgean Călin în funcția de antrenor principal al primei echipe de fotbal feminin.

calin salageancalin salagean

Universitatea Olimpia Cluj are un nou ANTRENOR. Este multiplu CAMPION Național cu grupele de juniori de la FC Universitatea

Domnul Sălăgean, antrenor cu licență UEFA A, are o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Definitivat 2024: peste 130 de candidați din Alba, așteptați la proba scrisă. Examenul este organizat la 28 de discipline în județ

Publicat

definitivat 2024: peste 130 de candidați din alba, așteptați la

Definitivat 2024: Peste 130 de candidați din Alba sunt așteptați să susțină miercuri, 24 iulie, proba scrisă în cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ.

Citește mai departe