Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Cum arată sediul Primăriei Sebeș, după lucrările de modernizare. Repere din istoria clădirii

Publicat

foto: cum arată sediul primăriei sebeș, după lucrările de modernizare.

Activitățile Primăriei municipiului Sebeș se vor desfășura, din 2024, în sediul renovat al instituției. Proiectul mai are de parcurs câțiva pași până la finalizare, a anunțat primarul Dorin Nistor.

Este vorba despre sediul din centrul municipiului, care a fost supus unor lucrări de modernizare de câțiva ani. Până acum, activitatea s-a desfășurat la alt sediu, în zona parcului Arini.

Clădirea din centru, care are peste 100 de ani, a fost renovată luând în considerare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restaurante fast-food, cantine și laboratoare de prăjituri verificate de inspectorii DSVSA Alba. Ce probleme au fost descoperite

Publicat

restaurante fast food, cantine și laboratoare de prăjituri verificate de inspectorii

Imspectorii DSVSA Alba au realizat recent o serie de verificări, în teren, la operatorii alimentari care au o activitate intensă pe timp de vară. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ABSOLVENȚI de liceu! A început ADMITEREA de vară la UBB Cluj-Napoca. Aproape 28.000 de locuri sunt scoase la CONCURS

Publicat

ubb3 e1639656908346.jpg

A început admiterea de vară la UBB Cluj-Napoca. Aproape 28.000 de locuri sunt scoase la concurs, începând de luni, 15 iulie 2024, pentru cei care doresc să se înscrie la programele de licență, master și doctorat ale Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB).

„UBB scoate la concurs, pentru anul universitar 2024-2025, un număr de 5.298 de locuri bugetate destinate absolvenților de liceu care vor să se înscrie la facultate, 9.977 de locuri în regim cu taxă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oficial: Preluarea grupului OTP de către Banca Transilvania. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția. Precizările instituției

Publicat

oficial: preluarea grupului otp de către banca transilvania. consiliul concurenței

Consiliul Concurenței a anunțat, luni, că a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania intenționează să preia companiile din grupul OTP.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum explică APA CTTA Alba programul de apă cu porția în mai multe localități din județ. Care ar fi principala problemă

Publicat

cum explică apa ctta alba programul de apă cu porția

Mai multe localități din Alba primesc de o bună bucată de timp apă cu porția. Este vorba în special despre zone din mediul rural. Cu un cod roșu de caniculă emis de meteorologi, problema apei cu porția devine una serioasă. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe