Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Cumplit accident feroviar, în Satu Mare. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alți doi tineri au fost răniți

Publicat

acc feroviar satu mare3

Un grav accident feroviar a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Satu Mare. Trei victime, dintre care una decedată după impactul dintre un tren și un autoturism.

Potrivit ISU Satu Mare, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 03:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident feroviar, între un autoturism și un tren, în cartierul Balta Blondă.

Citește și: Un adolescent de 15 ani a furat mașina tatălui său și a provocat un accident în Satu Mare. Ce au descoperit polițiștii

UPDATE: FOTO: Cumplit accident feroviar, în Satu Mare. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alți doi tineri au fost răniți: Precizările polițiștilor

„La data de 28 mai, în jurul orelor 03.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe bulevardul Cloșca.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 19 ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de culoare roșie, aflate în funcțiune la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind acroșat de trenul care circula pe ruta Satu Mare-Oradea.

Citește și: Accident pe DN 19, în județul Satu Mare. O victimă încarcerată după impactul dintre o dubă și un camion

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul auto și-a pierdut viața.

Doi pasageri din autoturism, o tânără de 18 ani și un băiat, de 21 de ani, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Mecanicul de tren, de 41 de ani, din Oradea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

acc feroviar satu mare1

FOTO: Cumplit accident feroviar, în Satu Mare. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alți doi tineri au fost răniți: Cine sunt victimele

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit în autoturism o persoană (șoferul) , de sex masculin, în vârstă de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

acc feroviar satu mare2

Două victime (una de sex feminin, în vârstă de 18 ani respectiv una de sex masculin, în vârstă 20 de ani) s-au autoevacuat și au fost transportate cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

accident feroviar satu mare

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă, iar cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor).

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Programul IMM Plus 2024. Când vor avea acces firmele la creditele cu garanții de stat. Cum se acordă sprijinul financiar

Publicat

programul imm plus 2024. când vor avea acces firmele la

Programul IMM Plus 2024, anterior IMM Invest Plus, este relansat de Guvern. Acesta cuprinde mai multe subprograme prin care firmele pot accesa credite cu garanții de stat. Ministerul Finanțelor a anunțat recent că a fost făcut ultimul pas pentru operaționalizarea programului.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a anunțat că invită băncile să se înscrie în program. Comisia Europeană a aprobat în 9 aprilie schema de ajutor de stat în valoare de 2,5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Ce drepturi au prestatorii

Publicat

noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Potrivit Ministerului Muncii, prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații. 

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://tichete.anofm.ro/.

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

Publicat

accident 3 e1713942304371.jpg

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe str. Memorandumului colț cu str. Samuil Micu. O minoră a fost acroșată de o dubă a MAI.

„Din primele cercetări se pare că o autospecială aparținând MAI ar fi acroșat un pieton aflat în traversarea străzii Samuil Micu intersecție cu Memorandumului”, a transmis Poliția Locală.

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

La fața locului s-a deplasat o ambulanță
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. CONDIȚII

Publicat

majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. Munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare se va compensa printr-o majorare salarială de 70% din salariul de funcție, în acest an, potrivit unui ordin de ministru publicat recent în Monitorul Oficial.

Potrivit legii, este vorba despre munca suplimentară care nu se poate compensa prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile după prestarea muncii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe