Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Cumplit accident în Piatra Neamț: Un tânăr a murit și alți 2 au fost răniți. Mașina era condusă de un șofer băut

Publicat

accident neamt

Un tânăr de 24 de ani a murit și alți doi au fost răniți în urma unui cumplit accident produs în Piatra Neamț. Mașina în care se aflau a intrat violent într-un gard, apoi s-a răsturnat. Șoferul de 25 de ani era băut.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul s-a produs joi noaptea, puțin înainte de miezul nopții, pe strada 1 Decembrie din municipiul Piatra Neamț.

Citește și: Accident în Piatra Neamț. Copil lovit de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis

UPDATE 2: În baza probatoriului administrat tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, la data de 11 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE: Precizările ISU Neamț:

„La ora 23:45, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în municipiul Piatra Neamț, pe strada 1 Decembrie, în urma căruia o țeavă de gaz a fost avariată.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD împreună cu două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Un autoturism, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat și a lovit o țeavă de gaz care s-a rupt.

accident piatra neamt4

Un bărbat de 25 de ani a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU în curs de resuscitare, dar ulterior a decedat. Alte două persoane (24 și 32 de ani) conștiente, au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

accident piatra neamt3

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea unui echipaj al operatorului economic de distribuție a gazelor pentru remedierea defecțiunii.”

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și răsturnându-se pe cupola autovehiculului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a altor două persoane de 24, respectiv 32 de ani, din Piatra Neamț, pasageri în autoturism.

accident piatra neamt (2)

Victimele au fost preluate de echipajele medicale ajunse la locul evenimentului.

La scurt timp după preluarea acestora, a fost anunțat decesul tânărului de 24 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, sinsp. Ciofu Ramona, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

În urma impactului a fost afectată și rețeaua de gaz a imobilului, la fața locului intervenind reprezentanții ISU și cei ai firmei de distribuție, care au luat măsurile de siguranță necesare.

Citește Romania24.ro pe Google News

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primele Denii din Postul Paștelui 2024. Semnificații pentru credincioși. Program liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia

Publicat

primele denii din postul paștelui 2024. semnificații pentru credincioși. program

Primele Denii din Postul Paștelui 2024. Credincioșii participă la aceste slujbe religioase, oficiate și la Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia, în a cincea săptămână a postului.

Este vorba despre Denia Canonului Mare – miercuri şi Denia Acatistului Bunei Vestiri – vineri.

Denia este slujba Utreniei de a doua zi oficiată în ajun, seara.

Primele Denii din Postul Paștelui 2024. Semnificații

Deniile din săptămâna a cincea a Postului Mare au o rânduială diferită de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mădălina, îndrăgostită iremediabil de zbor. Pilotează avioane pentru Wizz Air de pe baza de la Cluj

Publicat

mada 4 e1713261509176.jpg

Mădălina Grozav a prins de mică dragoste de zbor și și-a urmărit pasiunea până a ajuns să piloteze avioane de linie. Acum e first officer, copilot la baza din Cluj a companiei aeriene Wizz Air, și a acumulat aproximativ 1800 de ore de zbor. Peste doi ani, tânăra de 29 de ani îi va saluta pe pasageri din postura de căpitan de aeronavă.

Mădălina s-a născut în Maramureș, a trăit o perioadă în Marea Britanie, dar s-a stabilit de mai mulți ani la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tată. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a născut un băiețel

Publicat

fotbalistul albaiulian gicu grozav a devenit tată. soția acestuia, handbalista

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tată. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a născut marți un băiețel.

Sorina Tîrcă Grozav, fiica fostei mari handbaliste Mariana Tîrcă, a născut marți, la Maternitatea din Brașov, un băiețel perfect sănătos, care va avea numele Cezar, scrie prosport.ro.

Băiețelul a venit pe lume la ora 10:00. Acesta a primit nota 10 din partea medicilor și a avut o greutate de 3.150 grame.

Gicu Grozav a fost prezent lângă sala de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxele plătite de studenți la universitate nu pot fi modificate pe parcursul perioadei de studii. Modificare în lege

Publicat

taxele plătite de studenți la universitate nu pot fi modificate

Taxele pe care trebuie să le plătească studenții la universitate nu pot fi majorate pe parcursul ciclului de studii. Legea învățământului superior a fost modificată printr-un act normativ publicat în Monitorul Oficial.

Modificările sunt introduse prin Legea 98/15 aprilie 2024. Inițiativa este ca taxele de şcolarizare să fie comunicate candidaţilor din timp. De asemenea, să nu poată fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe